Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:417739
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 15.11.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Testos tika apskatīti printeri, kas būtu piemēroti mājas lietotājiem, un tādi modeļi, kas gan cenas, gan funkciju ziņā atbilst tikai birojiem. Līdz ar to cenu amplitūda ir visai plaša - no Ls 170 līdz 1 200.
Testos tika izmantots 20 lappušu liels Word dokuments ar dažādu izmēru fontu paraugiem, grafikiem, tabulām un trim fotogrāfijām. Testi tika veikti, drukājot 600 dpi izšķirtspējā, uzņemot laiku, sākot no drukāšanas procesa palaišanas datorā. Tests tika veikts, izmantojot MultiCopy A4 lapas 80g/m2.
Canon Lbp 3200
No testētajiem printeriem Canon Lbp 3200 ir vislētākais un attiecīgi arī vislēnākais (izņemot Canon krāsu printeri), kā arī ar viszemāko drukas kvalitāti. Tā dizains ievērojami atšķiras no citiem printeriem, jo tam ir tāds kā noapaļots korpuss, kas uz augšu paplašinās. Canon Lbp 3200 ir tikai ieslēgšanas poga un indikators, kas rāda printera gatavību drukāt. Printeris ir ļoti kompakts un ne visai liels, bet tā novietošanu traucē papīra padeves kaste, kas atrodas apakšā un neļauj pielikt printeri pie sienas. Toties šis printeris ir salīdzinoši ļoti viegls - tikai 6 kg. Tam nav iespējams pievienot nekādas papildu iekārtas, kā arī pielikt papildu atmiņu, un tas uztur tikai USB pieslēgumu. …

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация