Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
9,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:801474
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 16.12.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Latvijas pāreja uz tirgus ekonomiku ievējojamā mērā ir saistīta ar kredīta attiecību attīstību. Ar kredīta palīdzību brīvais naudas kapitāls, uzņēmēju un iedzīvotāju brīvie naudas ienākumi pārvēršas aizdevu kapitālā, kuru par maksu nodod izmantošanai uz laiku citiem.
Kredīts ir brīvo naudas līdzekļu kustība, ko bankas vai uzņēmumi piešķir kredīta ņēmējam uz noteiktu laiku par noteiktu atlīdzību.
Kredīts veicina ražošanas attīstību, paātrina kapitāla avotu veidošanu, ražošanas paplašināšanu. Bez kredīta palīdzības nevar attīstīties zemnieku saimniecības, mazie un vidējie uzņēmumi. Tagad bez kredīta nevar uzsākt studijas studētgribētāji, tā kā kredīta nepieciešamu izjūt ne tikai uzņēmēji bet arī parastie iedzīvotāji.
Kredīta politika ir ekonomiskās politikas sastāvdaļa. Tā ir likumdošana, organizācija un ideoloģija, kā pareizi, izmantojot kredīta iekšējos objektīvos likumus, veidojot juridisko bāzi un uzņēmējdarbības formas un sabiedrības organizāciju plašākā nozīmē, lai izmantojot kredīta iekšējos likumus un kredīta un naudas sakaru, nodrošinātu valsts ekonomisko patstāvību, uzņēmējdarbības tuvošanos globālās ekonomikas prasībām. Tādejādi veicinot tādu labklājības pieaugumu, kas nebalstās vienīgi uz pakļaušanos stihiskiem tirgus procesiem, kas dod tikai īslaicīgu efektu vai izdzīvošanu, bet, kas virzīta uz to, lai attiecīgais valsts un reģiona segments eksistētu arī samērā tālā nākotnē un dotu iespēju ar kredīta un naudas palīdzību sekmīgi integrēties Eiropā un pasaulē.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −8,48 €
Комплект работ Nr. 1202918
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация