Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:692303
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 26.06.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Kas ir ZIP fails    3
  Kā pie vadīt ZIP failus    3
  ZIP pret RAR    3
  Kas ir RAR fails    4
  Kā pie vadīt RAR failus    4
  RAR pret ZIP    4
  Izmantotā literatūra    5
Фрагмент работы

ZIP ir populārs arhīva formāts plaši izmantots internetā. Līdzīgi citi arhīvi, ZIP faili ir datu konteinerus, tie iegaumē vienu vai daži faili saspiestajā formā. Pēc tam, kad jūs piekrāvāt ZIP failu, jums vajag pie sadalīt viņa saturus pavēlē pie izmantot to.

Kā pie vadīt ZIP failus

WINRAR nodrošina pilno atbalstu priekš ZIP failiem, tā kā jūs varat gan izveidot gan sadalīt tos. Ja jūs uzstādījāt WINRAR on jūsu dators un piekrāvāt ZIP failu no interneta, jūs varat divreiz klikšķēt uz ZIP faila ikonas atvērtos tas WINRAR, izvēlē visus failus, drukas "izturēšana pie" pogas, ieved iecelšanas ceļu un uzspiež "OK". Citādāk vajag pie klikšķēt uz ZIP fails pētniekā izmanto pareizas peles pogu. Ja jūs atļāvāt "gliemežnīcas integrācijas" izvēli kad uzstāda WINRAR, faila konteksts var saturēt "izturēšanu pie ..." elements.

ZIP pret RAR

ZIP formāta galvenā priekšrocība ir viņa popularitāte. ZIP faila formāts tika attīstīts ilgstošu laiku atpakaļ un iespējams tas ir arvien īpaši zināmo arhīva tipu, tā kā interneta arhīvu liela daļa ir ZIP failu. Bet daudzu svarīgu RAR formāta īpatnību (atjaunināšanas ieraksti, Unicode vārdi, spēcīgs AES kodē, etc.) nav ZIP. RAR arhīvi parasts nodrošina noticeably augstu blīvēšanās attiecību nekā ZIP faila formāts.
WINRAR nodrošina pilno atbalstu priekš RAR failiem, tā kā jūs varat gan izveidot gan sadalīt tos. Ja jūs uzstādījāt WINRAR uz jūsu datora un piekrāvāt RAR failu no interneta, jūs varat divreiz klikšķēt uz RAR faila ikona pie atvērties it WINRAR, izvēlē visus failus, drukas "izturēšana pie" pogas, ieved iecelšanas ceļu un uzspiež "OK". Citādāk vajag pie klikšķēt uz RAR fails pētniekā izmanto pareizas peles pogu. Ja jūs atļāvāt "gliemežnīcas integrācijas" izvēli kad uzstāda WINRAR, faila konteksts war saturēt "izturēšanu pie ..." elements.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация