Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:719965
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 05.03.2012.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 7 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
1.  Cilvēka tīkla telekomunikācijas mehānisms un darbība    5
2.  HAN produkta izmantošanas iespējas    9
3.  RedTacton un citu telekomunikācijas tehnoloģiju salīdzinājums    12
4.  Cilvēku tīkla veiksmīgas attīstības problēmas    14
Фрагмент работы

4. Cilvēka tīkla veiksmīgas attīstības problēmas
Japānas telegrāfa un telefona korporācijas mikrosistēmu integrācijas laboratorijas zinātnieki ir izstrādājuši lielisku tehnoloģiju, kas cilvēka ķermeni pārveido par lielas ātrdarbības tīklu. Tomēr ir vairāki faktori, kas šīs tehnoloģijas attīstību un popularitāti būtiski ietekmē, un rada problēmas tam, lai šī tehnoloģija ieietu tirgū un spētu piesaistīt potenciālos RedTacton lietotājus visā pasaulē.
Viens no šādiem faktoriem ir cena. Redtacton darbībai nepieciešamās ierīces izmaksas ir daudz lielākas nekā bezvadu tīkla vai bluetooth izmaksas. Lai RedTacton lietotājs varētu veiksmīgi un produktīvi izmantot šo cilvēka tīkla tehnoloģiju, ir nepieciešams ne tikai RedTacton uztvērējs un raidītājs, bet arī elektroniskās ierīces, kuras atpazīst un saprot Redtacton raidītāja signālu.
Cilvēki ir pieraduši un apmierināti ar pašreizējajām datu pārraides tehnoloģijām, tāpēc, manuprāt, būtu grūti pārliecināt sabiedrību lietot tieši šo tehnoloģiju. Lai datu pārraide vārētu notikt, RedTacton izmanto elektrisko lauku, kas tie radīts uz cilvēka ķermeņa. Tieši šis tehnoloģiskais risinājums rada lielus aizspriedumus potenciālajiem lietotajiem, jo ir bažas par to, ka elektriskais lauks varētu ietekmēt cilvēka veselību. Lai arī eksperimentos un testos, nav konstatēti nekādi veselības pasliktināšanās gadījumi, lietojot RedTacton, tomēr nav zināms, kādu iespaidu uz veselību varētu atstāt vājais elektriskais lauks, lietojot to ilgstošā laika periodā, jo arī vājš elektriskais lauks ilgākā laika periodā varētu atstāt kādu iespaidu uz cilvēka organismu.
Redtacton tehnoloģija nav piemērota lielai un ilgstošai datu pārraidei. Lai dati tiktu pārsūtīti, cilvēkam ir jabūt savienotam ar elktrisko ierīci, kura saņem vai raida datus. Sūtot liela apjoma failus, piemēram, filmu, cilvēkam visu datu pārraides laiku ir jāatrodas tiešā tuvumā ierīcei, ar kuru notiek datu apmaiņa. Pie ilgstošas datu pārraides tas varētu būt ļoti nogurdinoši un tā būtu laika nelietderīga izmantošana, jo izmantojot citas datu pārraides tehnoloģijas, cilvēks nav piesaistīts šim procesam. Tas ir liels šīs tehnoloģijas mīnuss, jo datu apjomi mūsdienās strauji palielinās.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация