Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:328958
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 15.01.2014.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Biogrāfija    3
  Hjū Hefnera lolojums un mākslas darbs žurnāls Playboy    4
  Playboy filozofija un industrija    6
  Mans personīgais skatījums uz Hjū Hefnera dzīvi un viņa paustajām atziņām    6
  Atziņas, kas radās iepazīstoties ar Hjū Hefnera dzīvi un filozofiju    8
  Izmantotā literatūra    9
Фрагмент работы

Mans personīgais skatījums uz Hjū Hefnera dzīvi un viņa paustajām atziņām
Hjū Hefnera intelekta koeficients ir 152, kas skaitās ļoti augsts. Neskatoties uz augsto IQ līmeni, skolā viņam atzīme bija viduvējas. Viņš deva priekšroku cita veida personība izpausmēm. Skolas gados Hefners jau parādīja savu iniciatīvu un mērķtiecību. „Jau kopš bērnības man patika vadīt dažādus pasākumus, patika atrasties uzmanības centā," par bērnību raksta Hefners, mīlēju arī rīkot mājas ballītes, lai gan bieži dabūju pērienu par to no saviem vecākiem." Iesākumā viņš bija par skolas avīzes dibinātāju un skolēnu padomes priekšsēdētājs, bet 27 gados dibināja savu žurnālu, kurš jau vārākus gadu desmitus ir viens no pirktākajiem vīriešu žurnāliem pasaulē. Radot žurnālu viņa mērķis bija radīt tādu izdevumu, ko viņš pats gribētu lasīt. Manuprāt, viņa mērķis ir sasniegts. Hjū Hefnera dzīve ir lielisks pierādījums tam, ka ja no sirds vēlamies tad arī to sasniedzam. Ir jācer un mērķtiecīgi jāiet uz to!
Tāpat ir arī interesanti tas, kā cilvēka bērnība un audzināšanas stils ietekmē tevi vēlākos gados. Hefners auga stipri reliģiozā ģimenē, kur vārds sekss bija tabū. Viņa vecāki pat neizrādīja viens pret otru nekādas maigas jūtas. Audzināšanas stils ir ietekmējis Hefnera uzskatus par dzīvi un seksu. Tieši tāpēc viņš radīja žurnālu, kur sekss nav aizliegtā tēma. Viņš mēģināja lauzt cilvēka uzskatus un popularizēja brīvību no aizspriedumiem un rosināja cilvēkus par šo tēmu runāt nekaunoties. Viņš ir uzskatāms par revolucionāru, jo tā laika sabiedrībā pieturējās pie puritāniskiem uzskatiem, bet Hefners mudināja cilvēkus no tiek atteikties un kļūt brīviem! Viens no viņa filozofijas pamattekstiem ir, ka no seksa nav jābīstas, sekss ir labs, sekss ir pilnīgi dabiska dzīves sastāvdaļa. Sekss ir dzīvības spēks.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация