Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:224868
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 13.05.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
1.  Ievads    5
2.  Teorētiskā daļa    6
3.  Pētnieciskā daļa    10
4.  Secinājumi    15
5.  Izmantoto informācijas avotu saraksts    16
Фрагмент работы

4.Secinājumi

1) Viens no galvenajiem secinājumiem, kas būtu jāizdara ir, tas, ka visiem skrējējiem šis medikaments nesniedz pozitīvu rezultātu. Lai sportists varētu lietot medikamen-tu Riboksin, ir jākonsultējas ar treneru korpusu un jāsaprot vai lietošana būs produk-tīva un veselīga. Ja sportistu nepārliecina trenera ieteikumi un paskaidrojumi, būtu ļoti pareizi vērsties pie ārstniecības personas, lai būtu arī profesionāls mediķa vie-doklis.
2) Ja treniņprocesā ir brīdis, kad trenējošā persona/as piedāvā lietot medicīnas palīglī-dzekļus rezultātu uzlabošanai, pirmkārt, ir jāiegūst pēc iespējas vairāk informācijas un ļoti svarīga ir cilvēku personīgā pieredze ar attiecīgo medikamentu, jo ir dažādi viedokļi , kā arī viens un tas pats medikaments dažādus cilvēkus var ietekmēt da-žādi. Otrkārt, būtu jāiegūst medicīniskas personas viedoklis un jāveic būtu arī pār-baudes, ja medikaments, kuru trenējošās personas ir ieteikušas, ir spēcīgs.
3) Jauniešiem, kuri ir atnākuši trenēties uz vieglatlētiku būtu pēc iespējas ilgāk jāiz-manto savs ķermenis labāku rezultātu iegūšanai, bez medikamentu lietošanas. Jo lie-tojot medikamentus, tabletes, pulverus, šķidrumus – pēc to lietošanas, zāļu deva tiek izvadīta no ķermeņa un viss iegūtais papildu stimuls, kas palīdzēja skriet vai veikt uzdevumu, vairs nav un ķermenim rodas šoks, kā rezultātā rodas traumas. Respektīvi, ķermenim rodas atkarība no attiecīgā medikamenta un tas patstāvīgi vairs nespēj veikt uzdevumus un piedalīties treniņprocesā.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация