Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:401021
 
Оценка:
Опубликованно: 29.09.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Šajā gadā Latvijā ir izraisījusies plaša diskusija par nepieciešamību celt jaunu celulozes rūpnīcu. Pēc ārzemju investoru un dažu vietējo biznesa un politisko aprindu pārstāvju apgalvojumiem rūpnīcas celtniecība būtu Latvijai ļoti izdevīgs ārvalstu investīciju projekts, kas ļautu paplašināt eksportu kokapstrādes nozarē, kā arī radītu jaunas darba vietas.
Celulozes rūpnīcas celtniecības sakarā ir daudz viedokļu, gan par, gan arī pret šo projektu. Darba uzdevums būs izvērtēt to, cik lielu uzmanību investori un projekta pretinieki veltī jautājumam par celulozes rūpnīcas iespējamo kaitējumu videi. Darbā tiks salīdzināti Latvijas presē izskanējušie viedokļi ar projekta iniciātora A/S Baltic Pulp aprēķiniem, par rūpnīcas nepieciešamību, efektivitāti un iespējamo kaitējumu uz apkārtējo vidi.
Šobrīd vienīgais oficiālais dokuments, kurā ir aplūkoti jautājumi, kas saistīti ar iespējamo celulozes rūpnīcas kaitējumu videi ir tikai pašu projekta īstenotāju – A/S Baltic Pulp iesniegtais vērtējums: “Pieteikums par jaunas celulozes rūpnīcas projektu”. Projekta pieteikumā tā autori 32 lappušu apjomā sniedz informāciju par iecerēto celulozes rūpnīcas atrašanās vietu, rūpnīcā paredzētajām celulozes iegūšanas tehnoloģijām un vispārēji prognozē iespējamo ietekmi uz apkārtējo vidi un šīs ietekmes mazināšanas pasākumu plāniem.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,98 €
Комплект работ Nr. 1113667
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация