Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:468237
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 21.03.2024.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 13 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2021–2025 гг.
Фрагмент работы

Sabiedriskās ēdināšanas sektors ir viens no nozares sektoriem, kas būtiski cietis no Covid-19 ierobežojošajiem pasākumiem. Pētījums ir aktuāls, ņemot vērā, ka šī nozare ir pieredzējusi gan apgrozījuma kāpumu, gan peļņas samazinājumu pēc pandēmijas. Lursoft dati parāda, ka 2022. gadā ēdināšanas nozares uzņēmumu kopējais apgrozījums Latvijā ir palielinājies par 53,30%, bet peļņa ir sarukusi. Šajā kontekstā pētījuma mērķis ir novērtēt sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu uzņēmumu attīstības iespējas Valmierā.
Pētījums tiek veikts, izmantojot respondentu anketēšanu, lai iegūtu viņu viedokļus par sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu attīstības perspektīvām Valmierā. Metodiski tiek izmantotas zinātniskās literatūras un avotu analīze, grafiskā metode, aprakstošā metode un sekundārā datu vākšanas metode.
Pētījuma rezultāti sniegs analīzi par esošo uzņēmumu attīstības stratēģijām un faktoriem, kas ietekmē uzņēmumu attīstību. Turklāt tiks apkopoti dati par iespējamajām uzņēmuma attīstības iespējām Valmierā, kā arī piedāvāti priekšlikumi uzņēmumu attīstības veicināšanai šajā pilsētā.
Temata aktualitāte pamatojama ar to, ka sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu kopskaits ir liels, jo viss, kas saistās ar pārtiku, patērētājiem ir nozīmīgs, jo pārtika ir viena no visvairāk patērētākajām preču kategorijām. Līdz ar to, sabiedriskās ēdināšanas nozarē konkurence ir sīva. Ēdināšanas uzņēmumiem jāņem vērā sfēras specifika, jānovērtē tirgus un atrašanās vietas ietekmējošie faktori.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,48 €
Комплект работ Nr. 1402654
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация