Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:878037
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 04.06.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

1.Situācijas analīze:
Bite ir kompānija, kas cenšas sniegt aktuālus un kvalitatīvus telekomunikāciju pakalpojumus. Piedāvājot pilnu pakalpojumu klāstu - balss pakalpojumus, SMS, mobilo internetu un datu pārraidi. Telekomunikāciju uzņēmums „Bite Latvija“ darbojas Latvijā kopš 2005. gada. Bite nodrošina augstas kvalitātes mobilos sakarus kā privātajiem, tā biznesa klientiem un piedāvā ērtu un izdevīgu priekšapmaksas karti BiFri. Pateicoties sadarbībai ar „Vodafone“, kas ir pasaules vadošais mobilo telekomunikāciju uzņēmums, visi Bites klienti ir nodrošināti ar sakariem vairāk kā 100 valstīs visā pasaulē, un var izmantot modernus un populārus pakalpojumus, piemēram, mobilo internetu, kas tiek piedāvāts kopā ar „Vodafone Mobile Connect“ modemu klāstu, kā arī „BlackBerry®” pakalpojumus.
Bite cenšas likt uzsvaru uz jauniem, moderniem mobilo sakaru pakalpojumiem, ievieš jaunus komunikācijas veidus, izstrādā unikālus un neparastus risinājums. Mobilo sakaru kompānija savu tēlu cenšas veidot optimistisku, krāso pasauli gaišākās krāsās, vairo sirsnīgas attiecības visapkārt un tic, ka pasaule un nākotne spēj padarīt gaišāku.
Apskatot Bites mājas lapu secinām, ka kompānija uzsvaru liek uz aktīviem, pozitīvi domājošiem cilvēkiem. Šī brīža mērķauditorija ir jaunieši (studenti vairāk), biznesa uzņēmumi. Bite piedāvā vairākus tarifa plānus: „Bite parunāsim”, , „Bite varianti”, „Bite 5” pieslēgumi bez nekādas savienojuma un pieslēguma maksas un ar bezmaksas numura noteicēju. Salīdzinot piedāvāto pieslēgumu skaitu un īpašības ar citiem Latvijas vadošajiem mobilo sakaru operatoriem: Tele2 un LMT, neredzam lielu atšķirību ar Bites piedāvātajiem produktiem. Tāpēc mēs vēlētos papildināt Bites sniegtās iespējas saviem klientiem.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,48 €
Комплект работ Nr. 1121863
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация