Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:255785
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 29.06.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
1.  Anotācija    3
2.  Referāts    4
3.  Nobeigums    8
4.  Izmantota literatūra    9
Фрагмент работы

Sagatavošanās gadatirgum un tā darbības organizēšana
Nākotnē gadatirgi varētu norisināties bez apmeklētāju klātbūtnes. Šis secinājums izveidojies sakarā ar plašo telekomunikāciju izmantošanu, kas perspektīvā atļauts klientiem aktīvi piedalīties gadatirgos, atrodoties ievērojamā attālumā no tiem. Pastāv doma, ka parasto gadatirgu varētu aizstāt ar telegadatirgu, kurā pircējiem preces varētu demonstrēt tieši no firmas biroja. Tehniski tas ir pilnīgi realizējami, bet izzudīs tieši gadatirgum raksturīgā ietekmējošā gaisotne, kas zināmā mērā ietekmē komunikāciju veiksmi gadatirgū, kā arī preču pārdošanas procesu. Tas fakts, ka jārēķinās ar telekomunikāciju ietekmi, liks vēl rūpīgāk sagatavoties gadatirgiem, izvēloties kvalificētus darbiniekus stendu apkalpošanai, kā arī ierīkot tos racionāli gan no reklāmas, gan funkcionēšanas viedokļa. Protams, kā agrāk, tā arī mūsdienās ļoti liela nozīme ir izstrādātiem paraugiem, bet paralēli tam ļoti svarīgs ir darbinieku sagatavotības līmenis. Īpaši tas attiecināms uz maziem un vidējiem uzņēmumiem.
Darbinieki un veiksme gadatirgū
Veiksme gadatirgū nav atkarīga tikai no personāla, kas darbojas stendā. Praktiski par veiksmi ir atbildīgi visi uzņēmuma darbinieki, kas piedalās šajā darbā. Veiksme ir atkarīga no kopējās darba organizācijas uzņēmuma preču paraugu un firmas sasniegumu parādīšanas. Paralēli mērķiem un kopējai gadatirgus koncepcijai ne mazāk svarīga ir tīrība un kārtība stendā. Par to atbild uzņēmuma vadošais sastāvs.
Gadatirgus organizēšana un sarīkošana prasa jau iepriekš noteikt personāla pienākumus. Iesaka pat katra stenda darbinieka uzdevumus noformulēt īsi rakstiskā veidā.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация