Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:262762
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 10.06.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Homoseksuālisms ir dzimumtieksme uz sava dzimuma personām. Vīrietis ir homoseksuālists tajā gadījumā, ja neapšaubāmi dod priekšroku sava dzimuma pārstāvjiem (vīriešiem vai jauniem zēniem). Tāda pievēršanās var būt absolūta: vīrietim izdodas seksuāli kontakti tikai ar vīriešiem vai zēniem. Tādā gadījumā sieviete ir pilnīgi izslēgta no viņa uzmanība loka.
Homoseksuālisms var būt tikai relatīvs: tad pastāv tieksme, kas mudina pievērsties vīriešiem, kaut arī šis cilvēks var apprecēties, viņam var būt bērni un šķietami normāla dzimumdzīve. Homoseksuālās tendences vienmēr izpaužas uzvedībā.
Sievietei homoseksuālisms izpaužas seksuālos kontaktos ar citu sievieti. Šo homoseksuālismu sauc arī par lesbismu vai sapfismu (šādas attiecības bija raksturīgas Lesbas salā, Sapfo dzimtenē). Arī sieviešu homoseksuālisms var būt bioloģisks. Tad runa ir par vīriešiem līdzīgām sievietēm – skarbām, vīrišķīgām, masīvam, reizēm – ūsainām -, kas domā un rīkojas kā vīrieši.
Kā liecina jaunākie sabiedriskās domas izpētes centra SKDS veikto aptauju rezultāti, pēdējo gadu laikā pieaugusi Latvijas iedzīvotāju neiecietība pret homoseksuālismu, liecina tirgus un. Ja 1998.gadā apgalvojumam, ka homoseksuālisms ir normāla parādība jebkurā sabiedrībā, piekrita 29% iedzīvotāju, 1999.gadā - 24,9%, 2000.gadā - 21,9%, 2001.gadā - 18,4%, 2002.gadā - 22,7%, tad pērn šim apgalvojumam piekrituši 14,9% aptaujāto. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация