Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:312999
 
Оценка:
Опубликованно: 08.04.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 7 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Teātros bez traģēdijām, kas atainoja dievu un varoņu dzīvi, sāka uzvest arī komēdijas – jautras ainas no tautas dzīves, kurās parasti tika izsmietas cilvēku sliktās īpašības. Teātru aktieri drīkstēja būt tikai vīrieši. Aktiera seju klāja maska, kura izteica attēlotās personas raksturu. Traģēdiju aktieri parasti uzlika maskas, kas attēloja skumjas vai šausmas, bet komēdiju – prieku, jautrību. Lai skatītāji labāk varētu saredzēt aktierus, tad tie uzvilka īpašus apavus ar biezām zolēm – koturnas. Teātra izrādes Senajā Grieķijā bija iecienītas. Katrā pilsētā tika celti plaši amfiteātri, kuros varēja izvietoties daudzi tūkstoši skatītāju. Labākie aktieri, kā arī traģēdiju un komēdiju autori tika godināti tāpat kā ievērojamākie valsts darbinieki un karavadoņi.
Nobeigums
Ar referāta rakstīšanu man veicās ļoti labi. Es jūtos gandarīta, ka esmu pabeigusi šo darbu. Man patika veidot šo darbu un es veidoju to ar prieku. Es secināju, ka referāts bija jāraksta diezgan ilgi un pacietīgi. Referāta rakstīšanai es izmantoju svarīgākos materiālus par Seno Grieķiju. Es secināju, ka šāds darbs ir ļoti nozīmīgs un svarīgs. Tas ir jāraksta tā, lai arī citiem tas liktos interesants un nozīmīgs. Darbu es rakstīju ļoti rūpīgi. Man referāts bija jāraksta diezgan ilgi, tomēr man prieks par to, ko esmu uzrakstījusi. Es ceru, ka no šī referāta varēs mācīties par Seno Grieķiju. Es domāju, ka tagad, kad esat izlasījuši referātu, Jūs esat guvuši jaunu un noderīgu informāciju par Seno Grieķiju.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация