Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:824547
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 22.12.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Individuālās pilsētu valstīs bija noteiktas tirgus vietas, taču šādi tirgi pastāvēja lielā mērā izolēti ar minimālu sakarību starp tiem. Tādējādi, cenas tika noteiktas saskaņā ar vietējiem apstākļiem un personiskām attiecībām, nevis saskaņā ar bezpersonisku spēku piedāvājumu un pieprasījumu. Finley modelis atzīst izmaiņas gan kvantitātē, gan kvalitātē.
Finley modelis lielākā daļā saistīts ar arhaisko periodu seno Grieķijas vēsturē. Grieķu civilizācijā iezīmējas „Dark Age” ar apvērsumu un veido tā pamata sociālo, juridisko, politisko un ekonomisko institūciju. Neskatoties uz faktu, ka liela daļa Grieķijas kontinentā daļa ir kalnaina un niecīgu daudzumu upēm, ir pietiekami auglīga zeme un ziemas nokrišņu daudzumu tā, ka lauksaimniecība varētu atvēlēt lielāko daļu no ekonomikas produktivitātes. Grieķijā ir brīva uzņēmumu ekonomika, un lielākā daļa zemes ir privātīpašums. Lauksaimniecība tika veikta galvenokārt mazās ģimenes saimniecībās. Lielā attālumā pa jūras ceļiem tirdzniecībai tika veltīti gandrīz tikai luksusa izstrādājumi, piemēram, dārgmetāli, rotaslietas un smuki apgleznota keramika.
Klasiskā perioda laikā, Senajā Grieķijā turpinājās iedzīvotāju pieaugums, kā ari politisko notikumu attīstību ietekmēja dažādas ekonomikas nozares.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация