Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:523961
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 21.02.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 7 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
  Vēsture    4
  Siemens darbs Latvijā    5
  Firmas risinājumi un piedāvājumi    7
  Siemens SK 65    8
  Siemens CX 70    11
  Siemens M 65    12
  Telekomunikāciju pakalpojumi    14
Фрагмент работы

Mans darba mērķis ir salīdzināt Siemens telefonus ar tās pašas klases citu kompāniju modeļiem. Esmu izvēlējies trīs pašlaik jaunākos Siemens telefonus, kuri ir diezgan atšķirīgi, tomēr tos vieno tāda ļoti svarīga lieta kā 13cm2 liels displejs ar 65000 krāsām un ļoti labu izšķirt spēju, kas pagaidām ir liels solis priekšā citu kompāniju modeļiem. Katram no telefoniem ir savs uzsvars kādā jomā, piemēram Siemenam SK 65 ir likts pamatīgs uzsvars uz sms atvieglotu rakstīšanu, un tā izgriežamā tastatūra ir vispārēja revolūciju formas dizainā.
Savukārt, Siemens CX 70 arī ir unikāls telefons, tas ir aprīkots ar sensoriem, kas uztver cilvēka emocijas un spēj tās atspoguļot telefonā. Sensori ir praktiski nemanāmi un netraucē strādāt ar telefonu.
Siemenam M 65 ir likts nepārprotams uzsvars uz jauniešiem un ekstremāla, sportiska dzīvesveida cilvēkiem. Telefons ir 100% trieciena un mitruma izturīgs, to nodrošina metāla un gumijas apvalks. “NEXT” testu laboratorijā telefons tika kārtīgi pabaudīts- tas tika ilgāku laiku turēts lietū, tad tam pārbrauca pāri ar velosipēdu un finālā pat ar mašīnu un tam nebija ne skrambiņas. Ražotāji ir arī pacentušies ar fotokameru, tai ir pievienota zibspuldze, kas palīdz novērst sarkano acu efektu.
Arī 1,3 megapikseļu foto kamera ar 480 x 640 maksimālo izšķirtspēju, kas piemīt visiem 65 un 70 sērijas telefoniem ir ļauj būt 1 pakāpienu augstāk par tā galveno konkurentu Nokia.
Tas viss ir pateicoties ilgus gadus krātajai pieredzei un nav jau brīnums, ka Siemens telefoni daudz kur tiek atzīti par labākajiem, jo lielākā elektrotehnikas rūpnīca Eiropā laikam kaut ko nozīmē.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация