Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:374271
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 22.03.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
1.  Simbolu un mitoloģisko tēlu nozīme sengrieķu dramaturģijā    4
2.  Dievi sengrieķu dramaturģijā    5
3.  Simboli sengrieķu dramaturģijā    9
4.  Citi mītiskie tēli sengrieķu dramaturģijā    11
  Nobeigums    12
  Tēzes    13
  Izmantotās literatūras saraksts    14
Фрагмент работы

NOBEIGUMS
Sengrieķu dramaturģijas personāžu ir pārsteidzoši daudz, tie ir daudzveidīgi un interesanti, katram piemīt sava identitāte un personība, tiem ir piešķirtas jūtas un domas, to darbi un vārdi atbilst to aprakstiem un nozīmei mītā vai attiecīgajā stāstā.
Pētot dievus, simbolus un citus personāžus izveidojās neliels apjukums, jo to tiešām ir daudz, par lielāko daļu no šiem personāžiem ir daudz informācijas kura ir paņemta no mītiem un pārvērsta tādā kā biogrāfiskā vēstījumā, tāpēc lielākajā daļā informācijas avotu nebija konkurētības un noteiktības.
Autoram izdevās izpildīt savu mērķi, izdevās izpētīt simbolus un mītiskos tēlus sengrieķu dramaturģijā, arī autors ir uzzinājis daudz jauna, jo ne visu, kas izlasīts avotos ir iespējams uzrakstīt, bet izlasīt un iegaumēt gan varēja.
Darbu veidot bija interesanti, lai gan reizēm tas šķita nogurdinoši, jo autors bija kā iestrēdzis informācijas un tēlu jūrā, tā nu autoram nācās izpētīt šīs jūras dzelmi un pašam par pārsteigumu atklāt dārgumu pilnas dzīles. Tā sāka veikties ar tēlu izvēli, lai gan brīžiem šķita, ka tika izvēlēts par maz tēlu un vajag paņemt un pievienot vēl dažus, bet tomēr tas tika izvēlēts pēc konkurētā tēla svarīguma dramaturģijā un mitoloģijā.
Reizēm bija grūtības tēlus savienot ar dramaturģiju, nācās meklēt informāciju par tēlu lomām teātrī un lasīt lielu daudzumu informācijas, lai vispār saprastu par ko iet runa.
Tēmas izvēli autors nenožēlo, ar to tika izveidota īpaša saikne, kura tiks izmantota arī turpmāk dzīvē, jo sengrieķu mitoloģija ir kas tāds, kas mūsdienās ir aktuāls.
Autorprāt šādi referāti ir izglītojoši un noderīgi, jo tie ne tikai attīšta zināšanas par sengrieķu dramaturģiju un mitoloģiju, bet arī iemāca pareizi veidot referātus. Lai gan ļoti liels izaicinājums bija teksta formatēšana un visu nosacījumu izpildīšana, tas noteikti bija tā vērts, jo tagad Autoram ir pirmā pieredze nopietnu referātu veidošanā.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,48 €
Комплект работ Nr. 1365507
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация