Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:343627
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 06.10.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Pašsaprotami, ka visi nacionālie svētki un ne tikai ir brīvdiena, tāpat arī skolotāju diena- tiesa, tā ir brīvdiena tikai šīs profesijas pārstāvjiem. Tā ir diena, kad skolēni skolas „vadības grožus” ņem savās rokās, viņi uzņemas atbildību par kārtību skolā, kā arī visdažādākajos veidos mēģina izklaidēt savus, tā saucamos, otros vecākus. Manuprāt, visiem pasākumiem šajos svētkos ir jānoris nepiespiestā gaisotnē, kā arī visam ir jābūt labi noorganizētam, tātad jau iepriekš viss ir jāizplāno un jāsagatavo. Tas ir darbietilpīgs process. Pieņemts, ka visus pasākumus izplāno vecāko klašu skolēni, taču, manuprāt, var iesaistīt arī pārējos audzēkņus. Tas pat būtu interesantāk! Dažādība tikai padarīs šos dienu vēl aizraujošāku. Svarīgākais ir izdomāt jautras atrakcijas, kas liktu pedagogiem atraisīties un pasmaidīt, par skādi nenāktu arī kādi priekšnesumi no pašu skolēnu puses.
Pirmkārt, ir jāsagatavo oriģināli ielūgumi katram skolotājam, lai viņi justos gaidīti. Ielūgumu noformējumi var būt visdažādākie, tas ir atkarīgs no veidotāju fantāzijas.

Protams, nedrīkst aizmirst par patīkamas gaisotnes radīšanu- noteikti ir jāizrotā skola, galvenokārt, tā telpa, kurā viss norisināsies (visdrīzāk skolas aktu zāle). Tā kā pasākums notiek oktobrī, dekoriem var izmantot visdažādākos šajā gadalaikā pieejamos ziedus. Pie skolas parādes durvīm, jāizvieto plakāts ar sveicienu skolotājiem. Pie ziņojumu dēļa stundu saraksta vietā var izvietot nelielu sienas avīzi, kurā būtu aprakstīti dažādi notikumi iz skolas dzīves (protams, saistībā ar skolotājiem), veselīga humora nekad nav par daudz- tāpēc sienas avīzītē varētu būt arī dažādi jociņi vai anekdotes par skolotājiem.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация