Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:984039
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 07.01.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Abonējot DIENU internetā, Jūs varat izvēlēties vienu vai divas no četrām abonēšanas shēmām. aTikai laikraksta jaunākais numurs Katram, kurš izvēlējies šo abonēšanas veidu, ir tiesības lasīt jebkuru rakstu pilnā tā apjomā, nemaksājot nekādu papildu maksu, laikraksta jaunākajā numurā. Laikraksta jaunākais numurs kļūst pieejams ap pusnakti pēc Latvijas laika. Tiklīdz kļūst pieejams jaunākais laikraksta numurs, pieeja iepriekšējās dienas numuram tiek slēgta. Šī abonementa īpašniekam ir tiesības izmantot meklēšanas iespējas tikai jaunākā numura ietvaros. Ja Jums ir nepieciešamība dažreiz izlasīt arī kādu vecāku rakstu, Jūs varat papildu noformēt arī 3.veida abonementu. Jaunākā numura abonementa cena ir Ls 4 mēnesī. 1998.gadā Dienas Lasītāju kluba atlaides, ko piedāvāja tūrisma un mācību firmas, kafejnīcas un restorāni, veikali, grāmatnīcas, medicīnas centri, frizētavas un solāriji, teātri, opera, kinoteātri un citi, izmantojis ap 10 000 cilvēku no visas Latvijas. Dienas Lasītāju kluba biedru kļūst arvien vairāk. Kā kļūt par Lasītāju kluba biedru? Par Dienas Lasītāju kluba biedru kļūst ikviens cilvēks, kas kaut vai vienu mēnesi pasūta pilna komplekta (sešas reizes nedēļā) Dienas latviešu vai krievu izdevumu.

Mijiedarbības attēlojuma procesi un to izmantošana informātikā

Katram, kurš izvēlējies šo abonēšanas veidu, ir tiesības lasīt jebkuru rakstu pilnā tā apjomā, nemaksājot nekādu papildu maksu, laikraksta sešos pēdējos numuros. Laikraksta jaunākais numurs kļūst pieejams ap pusnakti pēc Latvijas laika. Tiklīdz kļūst pieejams jaunākais laikraksta numurs, pieeja iepriekšējās nedēļas attiecīgās dienas numuram tiek slēgta, t.i., kad iznāk šīs pirmdienas laikraksta numurs, zūd pieeja iepriekšējās pirmdienas laikraksta numuram. Abonementa īpašniekam ir tiesības izmantot meklēšanas iespējas tikai šo numuru ietvaros. Ja Jums ir nepieciešamība dažreiz izlasīt arī kādu vecāku rakstu, Jūs varat papildus noformēt arī 3.veida abonementu. Laikraksta pēdējo sešu numuru abonementa cena ir Ls 5 mēnesī. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация