Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:664175
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 03.11.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

ESFJ un ISTP arī veido revīzijas attiecības, kur ESFJ ir revidents un ISTP revidējamais.
ISTP un ISTP veido vienādo attiecības, kur attiecību sākums ir interesants, jo rodas vilinošs iespaids, ka tik labi pazīstams un izprotams ir otrs. Tiem ne tikai ir atbilstoši dzīves uzskati, bet arī humora uztvere un daudzas citas īpašibas. Saskarsme ir produktīva tikai dažādas zināšanu bagāžas un pieredzes apstākļos. Ja intelektuālie līmeņi ir vienlīdzīgi, diskusija kļūst ilgstoša un ātri apnīk. Nav patiesas ieinteresētības vienam par otru.
Izvēlētie cilvēki veido “Sociālās kontroles gredzens” grupu. Starp šīs grupas locekļiem valda revīzijas un super ego attiecības. Kontrolētājs kontrolē revidējamā vājo funkciju, vismazākās pretestības vietu. Revidējamais nespēj stāties pretī kontrolētājam. Toties viņš kontrolē pats savu revidējamo. Cilvēki tādās grupās jūtās netikai morāli, bet arī fiziski slikti, tāpēc viņiem ir ne tikai grūti sarunāties, bet arī strādāt kopā. Kolektīvā valda saspringtums un savstarpēja aizdomība. Rodas sajūta, ka cilvēki šajā grupā meklē viens aorta nepilnības un neskopojas ar kritiku, aizrāda par visniecīgākajiem sīkumiem. Tāpēc ir labi, ka šie izvēlētie cilvēki nestrādā vienā kolektīvā. Viņus saista radniecīgas attiecības. Viņi katrs dzīvo atsevišķi un pa laikam satiekas, kopīgos pasākumos, kuros valda brīva nepiespiesta gaisotne. Šādā gaisotnē izdodas savstarpējās attiecības noturēt labas un šie cilvēki necenšas viens otru kontrolēt un norādīt uz kļūdām.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация