Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:721149
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 18.12.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
3.  Ievads   
4.  SPA raksturojums   
5.  SPA pakalpojumi viesnīcās   
6.  Nobeigums   
Фрагмент работы

Mūsdienās daudzos skaistumkopšanas salonos un viesnīcās tiek piedāvāti SPA pakalpojumi. Tas ir kaut kas jauns, Latvijas iedzīvotājiem, bet ir guvis atzinumu skaistumkopšanas tirgū, cilvēki vēlas to izbaudīt, relaksēties un atslēgties no visa ikdienas stresa, un SPA pakalpojumi to visu arī piedāvā.
Ar SPA procedūrām mēs saprotam jebkuru procedūru kompleksu, kurš ir vērsts uz fiziskā un garīgā cilvēka stāvokļa uzlabojumu. Labiem SPA ir gan sava ideja, gan filozofija, gan individuāla koncepcija vienu un to pašu uzdevumu dažāda risināšanai.
Pašos labākajos SPA, harmoniski tiek uzskaitīti un izmantoti visi faktori: apkārtējais izskats, klimats, masētāja roku temperatūra, smaržas, krāsas, skaņas, daba, mūzika, ēdieni, dzērieni un obligāti meditācija un joga.
Katra SPA piedāvā atsevišķu procedūru „ēdienkarti” – standartu vai individuāli sastādīto klientam. Parasti tas ir visiespējamākie hidromasāžas veidi, vannas ar ārstnieciskiem ūdeņiem no avota vai jūras, roku masāžas veidi un profesionālie masētāji, kuri prot „izjust” ķermeni, sauna vai jebkuras citas (krievu, turku, ķiniešu) pirtis, aplikšana ar jūras zālēm, dubļu vannas - un tas viss ir saskaņots ar diētisko virtuvi, vingrošanu un kosmētiskiem kabinetiem.
Šobrīd arī Latvijā SPA procedūras kļūst populārākas. Pēdējā laikā sāka parādīties daudz SPA pakalpojumu sniedzēju, piemēram, skaistumkopšanas salons Aqua Villa Vecrīgā vai viesnīcas Baltic Beach Hotel, Jūrmala SPA un Pegasa Pils Jūrmalā, kā arī vairākas viesu mājas Latvijas reģionos sevī prezentē kā SPA atpūtas kompleksi (Mārcienas muiža).…

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,48 €
Комплект работ Nr. 1187309
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация