Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:476884
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 22.04.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 15 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
1.  Rīgas pilsētas vispārējs raksturojums    4
2.  SPA jēdziens, attīstības vēsture    6
2.1.  SPA izcelsme    6
2.2.  Attīstības vēsture    7
3.1.  SPA klasifikācija    9
3.2.  SPA specializācija    10
4.  SPA iestādes Rīgā    12
4.1.  Nordic Hotel Bellevue    12
4.2.  Baltvilla SPA    14
4.3.  MAGNOLIA SPA    17
5.  Secinājumi un priekšlikumi    20
  Izmantotā literatūra    21
  pielikumi    22
Фрагмент работы

Rīga ir Latvijas Republikas galvaspilsēta, oficiāli dibināta 1201. gadā un galvenais industriālais, darījumu, kultūras un finanšu centrs Baltijā, nozīmīga ostas pilsēta. Ar 715 978 iedzīvotājiem (2009) tā ir lielākā pilsēta Baltijas valstīs un trešā lielākā pilsēta (aiz Sanktpēterburgas un Stokholmas) visā Baltijas jūras reģionā (pēc iedzīvotāju skaita pilsētas robežās). Rīgas pilsētas platība ir 307,17 km². Rīgas pilsētas robežās dzīvo aptuveni viena trešdaļa, bet Rīgas aglomerācijā (Rīga un tai pieguļošā teritorija, ieskaitot tuvākās pilsētas) 1,15 miljoni cilvēku, kas ir gandrīz puse visu Latvijas valsts iedzīvotāju. Rīga ir sadalīta sešos administratīvos rajonos – Centra rajons, Kurzemes rajons, Latgales priekšpilsēta, Vidzemes priekšpilsēta, Zemgales priekšpilsēta, Ziemeļu rajons.
Klimatu Rīgā ietekmē jūra, tas ir mēreni silts un mitrs. Vasaras ir relatīvi vēsas un mākoņainas (jūlija vidējā temperatūra 16,9C; vidējais nokrišņu daudzums – 85 mm). Ziemas ir samērā siltas, ar biežiem atkušņiem (janvāra vidējā temperatūra – 4,7C, atkušņi aptuveni 10 dienas mēnesī). Sniega sega veidojas decembra vidū un saglabājas līdz marta vidum. Aptuveni 40% dienu gadā ir apmākušās, nokrišņu daudzums – 700-720 mm gadā.
Rīgas arhitektūra un vide.
Rīgas pilsētas vēsturiskais centrs sāka veidoties tikai 19. gs beigās pēc pilsētas vaļņu nojaukšanas, jo līdz tam bija iekšpilsēta - Vecrīga, un pilsētas nomales- visa pārējā teritorija, kam bija arī zināmi ierobežojumi ēku celtniecībā. Tomēr situācija mainījās 19.gs 60. gados. Rīgas vēsturiskā centra arhitektūrā atrodami visu Ziemeļeiropai raksturīgo stilu paraugi no gotikas līdz modernismam.
Tomēr ar ko šī pilsētas daļa ir tik īpaša? Te atrodas Brīvības piemineklis, kas ir brīvības simbols; Latviešu biedrības nams, kas ir viena no nozīmīgākajām un vecākajām latviešu organizācijām, kam ir lieli nopelni Latvijas valstiskuma veidošanās procesā; Rīgas cirks - kura konstrukciju pamatā ir parastās dzelzceļa sliedes; Berga bazārs, kas ir kā pierādījums latviešu darba mīlestībai un uzņēmībai, kad no kalpa zēna ir iespējams kļūt par slavenu būvuzņēmēju, un tā varētu vēl turpināt, bet tas nav viss [5.]. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,98 €
Комплект работ Nr. 1111538
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация