Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:246503
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 26.03.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Mans sporta veids vairāk ir saistīts ar kustību un koordināciju , protams , tam vajadzīgs arī spēks uz izturība , manu sporta veidu , sauc aerobika , jeb modes dejas . Un šī pulciņa mērķis ir sekmēt dalībnieku fizisko un garīgo , intelektuālo , un pilnveidošanu par brīvu un atbildīgu personības rašanos , veicināt bērnu un jauniešu kustības bagātināšanos un repertuāra paplašināšanos dažādos deju stilos , līdz ar to, īsteno dinamisku sirds asinsvadu sistēmas treniņa programmu , izmantojot zemas un augstas intensitātes aerobikas bāzi . Visiem sporta veidiem arī aerobikai , ir nepieciešama īpaši izstrādāta programma , kura paredz visus vajadzīgos , mērķus , uzdevumus , piemēram runājot par aerobiku , tās uzdevums ir attīstīt spēku ; lokanību ; kustību ātrumu , sinhronitāti , izturību ; stāju ; spēku utt .
Un šajā referātā , sporta teorijas priekšmetā mums bija mājas uzdevums , noskaidrot , kuras fiziskās formas ir nepieciešamas manā sporta veidā , nu tad es mēģināšu to nedaudz aprakstīt :
Pie manis trenējas bērni vecumā no 6 gadiem līdz 25 gadiem , un nenoliedzami katram vecumam ir sava kustību un fizisko vingrinājumu programma , jo ne jau visiem vecumiem , var dot vienādas slodzes un intensivitātes vingrojumus
Šajā sporta veidā nepieciešams - spēks ; izturība ; ātrums ; koordinācija ; lokanība un ķermeņa kompozīcija . Katram sporta veidam ir savs spēka trenēšanas režīms , spēks ir spēja pārvarēt pretestību , gan iekšējo , gan ārējo , tas protams , ir atkarīgs no neiromuskulārās spējas , jo spēks patiesībā ir jauda , un muskulis producē spēju- jaudu ,šo procesu sauc zinātniski par izotoniskais spēks , un šis spēks attīsta amplitūdu .
Es savu sporta veidu iedalu vairākos "pakāpienos " .

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация