Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:562433
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 11.11.2014.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Noslēgums
Starptautiskā enerģētikas aģentūras nostāja vides jautājumos ir attīstījusies pakāpeniski. Jau kopš astoņdesmito gadu beigām aģentūra atzīst, ka palielināta CO2 koncentrācija atmosfērā var radīt problēmas. SEA ir organizācija, kas mēģina integrēt enerģētikas un apkārtējās vides politiku, kas atspoguļojas arī tajā, ka tā, lai arī ir organizācija, kas tika dibināta, lai vairotu dalībvalstu energodrošību, tagad lielā mērā fokusē savu darbību uz klimata pārmaiņām.
Tā kā naftas krīzes nav bijušas biežas, tad organizācija savus resursus lielā mēra izlieto, lai pildītu otru savu funkciju, proti, informācijas apkopošanu, valstu politiku analizēšanu un rīcībpolitiku un rekomendāciju izstrādāšanu, kā arī ikgadējā enerģētikas pārskata sagatavošanu. Visus savu pastāvēšanas laiku pildot šo funkciju, aģentūra ir ieguvusi ekspertīzi enerģētikas jautājumos, kā arī ar klimata pārmaiņām saistītajos jautājumos. Šī ekspertīze arī kalpo kā aģentūras pienesums klimata pārmaiņu problēmas risināšanā. SEA izstrādā ieteikumus un attīstības scenārijus ANO klimata konferencei un vadošajām industriālajām valstīm.
Lai ierobežotu klimata pārmaiņas, SEA atbalsta energoefektivitātes veicinošu rīcībpolitiku realizēšanu, pārēju uz atjaunojamajiem energoresursiem un atomenerģiju, kā arī ar laiku sākt izmantot oglekļa savākšanas un noglabāšanas tehnoloģijas. Atbalsts šai pēdējai tehnoloģijai norāda uz to, ka SEA nelolo cerības, ka pāreja no fosiliem kurināmajiem uz alternatīvām enerģijām notiks strauji. Tātad organizācijas rīcība, risinot klimata pārmaiņu problēmas, ir pavisam vienkārša- piedāvāt savu gadu laikā uzkrāto ekspertīzi un kalpot kā informācijas apkopotāja.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация