Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:942665
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 02.06.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 7 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
  Starptautiskās valūtas sistēmas un to izveidošanas vēsture    5
  Starptautiskā finansu valūtas attiecību sistēma    7
  Starptautiskais valūtas tirgus un tā dalībnieki    8
  Nobeigums    13
  Izmantotā literatūra    14
Фрагмент работы

Sekojot starptautiskajām valūtas un finanšu attiecībām Latvijas kontekstā pēdējo divdesmit gadu laikā, var izdalīt divus to attīstības posmus – laiku, kad Latvija atguva neatkarību un laiku, kad Latvija kļuva par Eiropas Savienības dalībvalsti.
Starptautiskās valūtas un finanšu attiecības Latvijā aktuālas kļuva Pagājušā, 20. gadsimta deviņdesmito gadu sākumā, kad Latvija atguva neatkarību un sāka veidoties un attīstīties privātais sektors. Iedzīvotājiem radās iespēja dibināt uzņēmumus, paplašinājās ekonomiskie sakari ar ārvalstīm, radās saskarsme ar ārzemju valūtām, jo bija nepieciešams mainīt vienas valsts valūtu uz otru.
Starptautiskās valūtas attiecības un tirgus ir svarīgs rādītājs, lai valstī ieplūstu ārvalstu investīcijas, jo ar operācijām attīstītā valūtas tirgū pastāv iespējas minimizēt valūtas risku, kas pastāv pat augsti attīstītās valstīs.
Starptautiskās valūtas attiecības ir attiecību kopums, kas saistās ar naudas kā „pasaules naudas” izmantošanu, kas ietver sevī tirdzniecību, kapitāla migrāciju, peļņas pārtapšanu investīcijās, kreditēšanu un subsīdijas, tehnoloģiju apmaiņu, tūrismu, naudas pārskaitījumus valsts un privātajā sektorā.
Ārzemju investori, ienākot valstīs ar nestabilu ekonomiku, pirmkārt, izskata iespējas samazināt valūtas risku, kas saistās ar valūtas kursu svārstībām. Ir investori, kas, piemēram, nelabprāt investē līdzekļus valstī ar nestabilu nacionālo valūtu.
Pēc manām domām, lai attīstītos tautsaimniecība, nepieciešama valūtas, naudas, kapitāla, vērtspapīru un citu tirgu attīstība, kas vienkopus veido finanšu tirgu.
Starptautiskās valūtas un finanšu attiecības pēdējos gados ir aktuālas, attīstoties starptautiskajai tirdzniecībai, kā arī attīstoties tūrisma industrijai. …

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −6,48 €
Комплект работ Nr. 1242807
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация