Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:419925
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 25.04.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы


Dibināta 1945 gadā, tūlīt pēc tam sācies aukstais karš.

Svarīgākie ANO mērķis ir miera un drošības veicināšana pasaulē, starptautiska ekonomisko, sociālo, kultūras un humanitāro problēmu risināšana.

ANO darbība mūsdienās ir draudu novēršana un kolektīvā drošība. Apvienoto Nāciju Organizācija 21. gadsimtam Apvienoto Nāciju Organizācija (ANO) ir veikusi pasākumus vides apdraudējuma novēršanai, pieņemot Konvenciju par bioloģisko daudzveidību un ANO Vispārējo konvenciju par klimata pārmaiņām, kā arī nodibinot Pasaules vides fondu (PVF). Konvencijas ir parakstītājvalstu noslēgti līgumi par konkrētu prasību izpildi nolūkā saglabāt bioloģisko daudzveidību un palēnināt klimata pārmaiņu tempus. PVF ir finansu mehānisms abu konvenciju īstenošanai, jo tas daļēji finansē dalībvalstu projektus, kas kalpo konvencijās paredzēto mērķu sasniegšanai.

ANO dalībvalstis ir ASV, Dānija, Kongo, Ēģipte, Indija, Latvija u.c.

Latvija ir ANO organizācijas dalībniece kopš 1991.gada. No Latvijas viedokļa raugoties, svarīgākais būtu tas, lai dalībvalstis šajā organizācijā varētu piedāvāt risinājumus, kas novērš lielākas katastrofas tālākā nākotnē. Tomēr skaidrs, ka šajā organizācijā ir tik daudzas un dažādas valstis, kurām ir dažāda izpratne un dažādas problēmas. Ne visi piekrīt, ka citu problēmas skar arī mūs pašus. Šis ziņojums norāda, ka problēmas, kas it kā ir tālu no Latvijas – vides degradācija, infekciju slimības un epidēmijas utt. – var mūs ietekmēt. Bērnu veselība, izglītība – tās ir lietas, par kurām ir jādomā. Mēs dzīvojam vienā noteiktā vidē, kas iespaido arī Latvijas iedzīvotāju ikdienu…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,48 €
Комплект работ Nr. 1195820
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация