Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:221522
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 10.10.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Secinājumi

• Stratēģiskās alianses parāda kooperatīvas vienošanās starp potenciālajiem un esošajiem konkurentiem. Stratēģiskās alianses veidojas sākot no formāliem kopuzņēmumiem, kuros divas vai vairākas kompānijas ieņem vienādas daļas, kurā tās sadarbojas speciālā uzdevumā, piemēram, veidojot jaunu produktu.
• Alianse ir ceļš, kā savest kopā papildinošās zināšanas un aktīvus, kad savādāk kompānijas atsevišķi to nespētu izdarīt. Tāpat alianses ir jēga taisīt, lai palīdzētu kompānijai izveidot tehnoloģiskos standartus priekš industrijas, no kuras iegūs konkrētās kompānijas.
• Stratēģiskās alianses tiek izmantotas dažādu mērķu sasniegšanai. Tirgus pilnveidošana ir viens no šiem fokusiem. Iekļūt ārzemju tirgos ir viens no primārajiem mērķiem priekš daudzām kompānijām. Dažas alianses vairāk sliecas uz pašmāju tirgus aizstāvēšanu. Cits fokuss izkliedēt izmaksu un ražošanas raksturīgo risku un pilnveidošanas pasākumus. Citas alianses tiek izveidotas, lai bloķētu un izstumtu konkurentus no tirgus.
• Neformālā kooperācijā darījumi un partneri darbojas bez kādiem speciāliem saistošiem vienošanās līgumiem. Līgumvienošanās. Stratēģiskās alianses partneri var apvienot savus spēkus kopējā R&D, mārketinga vai ražošanas izveidi. Vadības līgumi ir alternatīva, kurā firmas pārdod savas zināšanas un ekspertīzi darbojošā uzņēmumā, lai izvairītos no riska vai labuma no īpašumtiesībām. Vadības līgumi ir alternatīva, kurā firmas pārdod savas zināšanas un ekspertīzi darbojošā uzņēmumā, lai izvairītos no riska vai labuma no īpašumtiesībām. Vienošanās nodošana ar atslēgām paredz, ka klients var piemērot pilnīgi visu starptautisko sistēmu, kopā ar iemaņām, lai netraucēti spētu darboties jaunai uzņēmums.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,98 €
Комплект работ Nr. 1334381
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация