Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:762323
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 09.09.2012.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 17 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
Фрагмент работы

Kā pēdējais no, kopā skaitot, pieciem, ir ideoloģija starptautisko ziņu plūsmas noteikšanas pieejā. Lai noskaidrotu ideoloģisko ietekmi ziņu portālā Apollo.lv, es ņēmu vērā nacionālo ideoloģiju attiecībā uz starptautiskajām ziņām. Ideoloģija ir cieši saistīta ar politiku, tāpēc, lai analizētu ideoloģijas faktoru, es ņēmu vārā to personu izteikumus vai darbības, kas ir saistītas ar politiku Latvijā. Pārsvarā ideoloģija kā ziņu kritērijs pieder pie politikas diskursa nozares. Ideoloģijas faktors kā komponents, lai pētītu starptautisko ziņu plūsmu, ir svarīgs un vērā ņemams. Lai gan šajā ideoloģijas plaknē ir ļoti maz sistemātisku pētījumu. Manuprāt no visiem rakstiem, zemāk esošajiem piemita ideoloģijas faktors:
 Valsts prezidents ieradies Afganistānā. “Plānots, ka vizītes laikā Valsts prezidents tiksies ar Latvijas kontingenta karavīriem, kā arī sabiedroto spēku komandieriem, kuri šobrīd piedalās NATO vadīto Starptautisko drošības atbalsta spēku operācijā Afganistānā.”
 Kampars: Krievijā ir interese nostiprināt savu ietekmi Latvijā. “Kampars pauda, ka “Ušakova kungs ir kārtējoreiz apvainojies, ka uzvarējusi partija pēc vēlēšanām netiek valdībā, bet tas noticis pašu nemākulīgas un neprognozējamas rīcības dēļ. Tagad viņš pauž atbalstu parakstu vācējiem, cenšoties nostiprināt atbalstu lielas savu vēlētāju daļas acīs.”” …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация