Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:825081
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 04.06.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Aptaujas jautājumu pamatojums    3
  Aptaujas rezultāti    5
  Hipotēžu pārbaude    8
  Secinājumi un priekšlikumi    10
Фрагмент работы

Aptaujas jautājumu pamatojums.
Tā kā aptaujas mērķis ir noskaidrot Siguldas iedzīvotāju nepieciešamību pēc jaunas ziemas sporta veidu aktivitāšu vietas, tika uzdoti 10 dažādi jautājumi, lai noskaidrotu ieceres nepieciešamību. Siguldā ir diezgan plaša izvēle kalnu slēpošanas piekritējiem, un aptaujā respondentiem ir dota iespēja izpaust savu viedokli par pašreizējām kalnu slēpošanas un distanču slēpošanas trasēm, vai tās apmierina apmeklētāju vēlmes, vai ir nepieciešamība pēc jaunas, uzlabotas trases izveides. Anketa neizslēdz kā mērķi meklēt jaunu alternatīvu cita ziemas sporta veida, piemēram, slidošanas halles vietas izveidi, jautājumu mērķis ir noskaidrot arī šādas vietas iespējamo pieprasījumu, vai tā spētu ieinteresēt pašreizējos ziemas sporta veidu cienītājus.
Šīs anketas ietvaros par mērķauditoriju tiek uzskatīti Siguldas iedzīvotāji, aprēķinot nepieciešamo respondentu skaitu, tika nointervēti 344 Siguldas iedzīvotāji, jo sākotnēji ir svarīgi noskaidrot pastāvīgo iedzīvotāju attieksmi par jaunas ziemas sporta veidu aktivitāšu vietas izveidi. Uzzinot siguldiešu attieksmi, ja tā ir pozitīva, rodas nepieciešamība noskaidrot iespējamo apmeklētāju skaitu ārpus Siguldas robežām, piemēram, Siguldas novadā, Cēsīs, Valmierā, Rīgā un tās tuvākajos rajonos, kas atrodas ne pārāk lielā attālumā no Siguldas. tas ir nepieciešams, lai spētu prognozēt iespējamo starpību starp izmaksām un ieņēmumiem, vai jaunā iecere būs peļņas devīga.

Kā atslēgas jautājums tika uzdots „Cik bieži Jūs nodarbojaties ar sporta aktivitātēm ziemā?”, lai noskaidrotu, cik daudzi no respondentiem nodarbojas ar sporta aktivitātēm un, cik regulāri vispār. Kā iespējamie atbilžu varianti tika doti: „regulāri, visu savu brīvo laiku”, „reti, 1-2 reizes mēnesī” un „tikai dažas reizes sezonā”.
Otrā jautājuma mērķis bija noskaidrot, kur respondenti vislabprātāk nodarbojas ar sportu – telpās, piemēram, sporta zālē, centrā vai brīvā dabā.
Nākamā jautājuma mērķis bija noskaidrot, kur parasti ziemas sporta veidu cienītāji dodas ar tiem nodarboties, tas ir, Siguldas pilsētā, Latvijas pilsētās, kur ir pieejama tāda atpūta vai arī uz ārzemēm. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация