Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:170079
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 28.03.2001.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Kas vispār ir dokumenta stils? Galvenokārt stils nosaka dokumenta izskatu: teksta novietojumu lapās, atkāpju formu, simbolu raksturu, vajadzīgo fragmentu izcelšanai nepieciešamos ierāmējumus un to līniju izskatu. Visus šos elementus var formatēt darbā ar Word97.
Kas vispār ir stils? Vairākumā gadījumu stils nosaka dokumenta ārējo izskatu: Teksta izkārtojumu lapaspusēs, rindkopu formu, simbolu raksturu, līnijas un ierāmējumus vajadzīgo fragmentu izcelšanai.
Tajā pašā laikā stils nav tikai ārējais izskats. Tas vēl ir nepieciešams, lai dokuments būtu saskaņots un lasāms. Kad dokumenta stils atbilst saturam un ir saskaņots pa daļām, lasītājam ir daudzreiz vieglāk uztvert informāciju no teksta, nekā tad, ja tas tā nav.
Stili ir instrumenti, kas stipri atvieglo dokumenta izveidi un noformēšanu. Word-ā stils ir formatēšanas komandu kopums, ko saglabā zem sava nosaukuma daudzkārtējai izmantošanai.
Visi teksti, kuri tiks apstrādāti ar vienu un to pašu stilu, būs noformatēti vienādi. Izmainot stilā formatēšanas parametrus, viss teksts, kurš izveidots saskaņā ar doto stilu, tiks pārformatēts saskaņā ar jaunajiem uzstādījumiem.
Stilu izmantošana un tiešā formatēšana.
Var izveidot un izmantot divu veidu stilus: simbolu un rindkopu. Simbolu stili satur tikai simbolu formatēšanu un tos var pielietot tikai izdalītam tekstam vai vārdam, uz kura ir novietots kursors. Rindkopu stili ietver simbolu un rindu formatēšanu, tabulācijas uzstādīšanu, rindkopu novietojumu, aprāmējumu un fonu, kā arī valodas nosaukumu, kuru izmanto ortogrāfijas kļūdu novēršanai. Rindkopu stilus var pielietot iezīmētām rindkopām vai rindkopām, kurās atrodas kursors.
Stilus var pielietot automātiski ar komandas “Format/AutoFormat” palīdzību.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация