Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:602694
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 25.03.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Īss uzņēmuma apraksts. Sabiedrība ar ierobežotu atbildību „X” tika dibināta 1994.gadā. Šobrīd uzņēmums veiksmīgi darbojas 14 gadus. Uzņēmums atrodas mazpilsētā un tā pamatdarbība ir sadzīves preču un elektropreču, mežu, dārzu, parku tehnikas un inventāra mazumtirdzniecība, un moto preču mazumtirdzniecība un vairumtirdzniecība, kā arī šo preču remonta pakalpojumu sniegšana – garantijas un pēc garantijas apkalpošana visām precēm. Uzņēmumā ir nodarbināti 15 cilvēki. SVID analīze tika veidota mežu, dārzu un parku tehnikas un inventāra tirdzniecības nozarei (turpmāk tekstā mežu un dārzu tehnikas nozare), kas piedāvā arī servisu garantijas un pēc garantijas apkalpošanu. Jāatzīmē, ka uzņēmums šai nozarē gan pilsētā, gan visā rajonā viennozīmīgi ir līderis. Tieši šī nozare tika izvēlēta, lai noskaidrotu, cik tuvu vai tālu aiz uzņēmuma stāv sekotāji un kā tie mūs ietekmē.
Uzņēmuma misija: Izprast un piepildīt patērētāju vēlmes atbilstoši tirgus situācijai, sekot līdzi jaunākajai tehnikai un spodrināt uzņēmuma zīmolu un reputāciju. Uzņēmuma vīzija: Turpinot veiksmīgi darboties nozarē un saglabājot līderību, attīstīties Latvijas mērogā, paplašināt klientu loku un piedāvāt arvien jaunus produktus, kas nodrošinātu atrašanos attīstības procesu priekšgalā. Uzņēmuma mērķi: •Nodrošināt stabilu vietu tirgū un saglabāt virsroku pār konkurentiem; •Nodrošināt vērtīgo uzņēmuma darbinieku nemainību un paaugstināt darbinieku kvalifikāciju; •Nodrošināt klientiem nemitīgu produkcijas pieejamību; •Izmantojot pārdomātu un efektīvu reklāmu, būt soli priekšā konkurentiem sekotājiem.
Uzņēmums „X” galvenokārt piedāvā tādu pazīstamu kompāniju produktus kā Husqvarna, Partner, Jonsered, kas sastāda apmēram 90% no veikala piedāvājuma.
Veidojot SVID analīzi un salīdzinot uzņēmumu „X” ar tā konkurentiem mežu un dārzu tehnikas nozarē, darba autore izdalīja nozīmīgākos faktorus iekšējā un ārējā vidē. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −7,48 €
Комплект работ Nr. 1133717
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация