Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:544311
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 16.07.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Vadības sadaļas” finansu līdzekļi tiek paredzēti lauku attīstības pasākumiem Attīstības plānā. Eiropas Savienības tiesību aktos Attīstības plāns tiek saukts par Vienoto programdokumentu. Galvenā atbildīgā institūcija par Attīstības plāna izstrādi ir Finanšu ministrija, tomēr iesaistītas ir arī citas institūcijas atbilstoši savai kompetencei.
Abus plānus izskata un akceptē Eiropas Komisija. Tos izstrādājot, dalībvalsts pati nosaka, kādus lauku atbalsta maksājumus tā savā zemē ieviesīs.
Latvijas Lauku attīstības plānā viens no pasākumiem, tas ir, pasākums 9.5. ar nosaukumu “Atbalsts ražotāju grupām”. Tā mērķis ir atbalstīt atzītās ražotāju grupas, kuru izveidošanas mērķis ir palielināt lauku uzņēmēju ienākumus, koncentrējot saražotās produkcijas pārdošanu un virzīšanu tirgū, un samazināt izmaksas, veicot kopīgu lauksaimniecības produkcijas pirmapstrādi un izejvielu iepirkšanu.
Kā nonākt līdz šādas ražotāju grupas atzītam statusam? Ar 2002.gada 20.jūnija likumu “Grozījumi Kooperatīvo sabiedrību likumā” 16.panta ceturto daļu Zemkopības ministrijai tika uzdots Ministru kabineta uzdevums izstrādāt Ministru kabineta noteikumu projekts “Dokumenti, kas iesniedzami Uzņēmumu reģistram, lai reģistrētu lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvo sabiedrību, kā arī šīs sabiedrības atzīšanas kārtība”. Zemkopības ministrijas izveidotajā kooperācijas darba grupā izstrādāja šos noteikumus un tie tika pieņemti Ministru kabinetā 2003.gada 17.jūnijā ar Nr.328 “Noteikumi par lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvās sabiedrības reģistrācijai nepieciešamajiem dokumentiem un šīs sabiedrības atzīšanas kārtība”.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация