Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:997855
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 28.04.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads.    3
  Ārpusstudiju darbošanās nepieciešamība.    4
  UVPPU veiktais pētījums.    5
  Pētījums.    7
  Secinājumi.    10
  Izmatotā literatūra    11
Фрагмент работы

Studijas ir pats skaistākais laiks jauniešu dzīvē. Šajā laikā jaunietis ir starp patstāvīgu dzīvi un ierasto dzīvi vecāku atkarībā. Šajā laika posmā jaunietis parāda uz ko viņš ir spējīgs esot patstāvīgs. Protams šīs pārejas posms uz patstāvību atkrīt, ja jaunietis joprojām dzīvo zem vecāku jumta un studē tajā pat pilsētā. Tadā gadījumā atkrīt šis adoptacijas un pārejas posms uz patstāvīgo dzīvi un karjeras veidošanu. Protams visiem šis dzīves posms nav vienāds, jo katrs no studentiem ir dažāds un arī vieni adpotējas vieglāk, savukārt daži šo procesu pārnes smagāk. Tam iemesli var būt dažādi un galvenokārt tie ir atkarīgi no iepriekšējā dzīves veida un stila.
Daudz vieglāk ierasto vidi ir mainīt jauniešiem, kuri jau savā vidusskolas dzīvē ir izrādījuši patstāvību un tieksmi uz aktīvu dzīves veidu. Tieši aktīvs dzīves veids ir lielisks līdzeklis kā adoptēties. Darbojoties augstākās mācību iestādes piedāvātajos ārpuslekciju pasākumos, students var iemantot cieņu pasniedzēju un augstskolas vadītāju acīs. Protams, šo adoptācijas procesu atvieglo arī šajās aktivitātēs iegūtie draugi, jo jau no paša sākuma students iegūst informāciju par pasniedzējiem, valdošo kārtību un daudz mazāk laika atliek vientulībai, kura var iedzīt studentu depresijā un nomāktībā.
Tieši tāpēc manis rakstītā referāta mērķis ir atspoguļot pašlaik pastāvošo studentu aktivitāti iesaistoties Daugavpils Universitātes piedāvātajās ārpusstudiju darbībās.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация