Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:260764
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 08.09.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Mana referāta tēma ir suņu šķirnes izvēle. Suņi ir mani mīļākie dzīvnieki. Pēc manām domām, izpētīt kaut ko par suņiem ir ļoti interesanti. Man referāts ir jāraksta par sargsuņiem.
Sargsuņi ir mani mīļākie suņi. Es centīšos apkopot informāciju par sargsuņiem. Man ļoti patīk šķirnes suņi. Es izvēlējos šo tēmu, jo, rakstīt referātu par sargsuņiem, likās ļoti viegli un patīkami. Man arī mājās bija informācija par suņiem un divas suņu enciklopēdijas. Mans mīļākais suns ir rotveilers, tas ir sargsuns. Piemērota suņa izvēle var likties grūts, bet dažkārt pat nomācošs uzdevums. Tomēr pieņemt pareizo lēmumu ir ļoti svarīgi, jo suns droši vien būs ģimenes loceklis ilgāk nekā desmit gadus un ievērojami ietekmēs ikdienas dzīvi. Pārdomāta un veiksmīga izvēle padarīs kopdzīvi ar četrkājaino draugu par jauku un abpusēji patīkamu. Gandrīz ikviens, kurš grib iegādāties šķirnes suni, vispirms uzmanību pievērš tā ārienei. Tomēr suņa izskats ir tikai viens no daudziem izvēles aspektiem. Ja dzīvnieka raksturs nebūs piemērots jūsu temperamentam un dzīves stilam, cerības nepiepildīsies un izvēli nevarēs saukt par veiksmīgu. Daudzas suņu šķirnes pastāv jau gadsimtiem ilgi. Suņi tika izmantoti daudzām specifiskām vajadzībām. Kaut gan mūsdienās vairums suņu vairs nepilda pienākumus, kuriem viņi tika audzināti, tomēr gadsimtiem ilgas selektīvās izlases rezultāti nevar pilnīgi izzust nedaudzu gadu desmitu laikā.…

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,98 €
Комплект работ Nr. 1191721
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация