Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:938613
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 05.04.2001.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 20-й век (1900–1999 гг.)
Фрагмент работы

1.ELEKTRONISKĀ TIRDZNIECĪBAS SISTĒMA

Tallinas Fondu birža ir attīstījusi savu tirdzniecības sistēmu. Tirdzniecības sistēma uzrāda kvotas kotētajām akcijām un brokeriem ir savstarpēji norunāti gala termiņi, lai reģistrētu jaunas kvotas un pavēles un mainītu jau eksistējošos. Tā arī izplata ziņas par kotēto vērtspapīru emitentiem un sniedz informāciju par darījumu līgumiem. Visi darījumi tiek noslēgti pa tālruni un ziņoti biržai caur tirdzniecības sistēmu. Ziņojumu sistēma sūta instrukcijas Igaunijas Centrālajam Vērtspapīru Depozitārijam, lai varētu noskaidrot un izšķirties par tirgu.
Elektroniskā birža tika ieviesta kā klientu/ servera datoru tīkls. Biržu un brokeru sabiedrības ir saistītas ar struktūrtīklu faktiskajiem TCP/IP kanāliem, sasaistot biržu LAN ar LAN brokeru kompāniju.
Tirdzniecības sistēma sastāv no Fondu biržas servera, Datu Bāzes Servera Lapas un Brokeru Termināliem katrai dalībkompānijai. Fondu biržas serveris sastāv no 2 daļām – Komunikācijas servera un Datu Bāzes Servera Lapas. Datu bāzes Serveris satur galveno fondu biržas kotējošo kompāniju, datu bāzes, dalībkompānijas, publiskajā pasūtījumu grāmatā pieteiktos rīkojumus, tirgus veidotājus, tirgus veidotāju kotēšana, darījumus, tirdzniecības detaļas, ziņas, vērtspapīru statistiku u.c. Komunikāciju serveris ir atbildīgs par TCP (Tallinas Centrālā banka) saistību ar klientiem pārvaldīšanu. Datu bāzes serveris ir paredzēts, lai samazinātu TCP/IP noslogojumu tīklā un Fondu Biržas ielādes serveri. Serveris, maza apjoma gadījumā, var darboties tajā pašā datorā ar Brokeru Terminālu. Brokeru termināls modelēts kā vietējais Windows lietojums. Brokeru Termināls dala datu failus ar Datu Bāzes Servera par LAN un izrāda visu ekrānu informācijas reālā laika sinhronizētu korekciju.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация