Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:212845
 
Оценка:
Опубликованно: 01.04.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Paklājs    2
  Audums    3
  Aizkari    4
  Dekoratīvie spilveņi    5
  Literatūras saturs    6
Фрагмент работы

Biezie aizkari jeb nakts aizkari (tumšie aizkari, dekoratīvie aizkari) ir tādi aizkari, kuri ir no bieza necaurspīdīga vai puscaurspīdīga auduma. Biezie aizkari var būt sašūti gan ar, gan bez oderes. Biezo aizkaru jeb nakts aizkaru galvenā funkcija ir telpas aptumšošana. Biezie aizkari pilda arī neredzamības funkciju, t.i., no ārpuses cauri šiem aizkriem neko nevar redzēt, ja aizkari ir aizvērti. Biezie aizkari jeb nakts aizkari sakārtotā veidā var pildīt kā aptumšojošas, tā arī dekoratīvas funkcijas. Ir iespējams arī variants, ka biezais aizkars ir tikai stacionārs, atsprausts un neverams. Biezie aizkari lieliski papildina plānos jeb dienas aizkarus.

Dekoratīvie spilveni
Dekoratīvie spilveni ir ļoti jauks akcents telpas interjerā. Dekoratīvie spilveni var būt kā nopietns vai tieši otrādi - rotaļīgs, draisks un romantisks akcents istabā. Ar dekoratīvo spilvenu palīdzību interjeru var padarīt daudzveidīgāku un interesantāku, piemēram, klasiskā interjerā ieliekot dzirkstošas, spilgtas krāsas dekoratīvo spilvenu akcentus. Savukārt, maigu pasteļtoņu dekoratīvie spilveni ar dažādiem rakstiem radīs mājās dzīvīgu mājīguma un siltuma sajūtu. Ar dekoratīvo spilvenu palīdzību var ienest interjerā jebkādu sajūtu, kādu vien ir vēlēšanās sajust – mājīguma, harmonijas, eksotisku, dzirkstoši priecīgu, starojošu, klusi nopietnu un stabilu un absolūta miera sajūtu.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация