Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:127206
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 06.03.2012.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Secinājumi
Latvijā ir visi tiesiskas valsts priekšnoteikumi. Arī valsts pārvaldes iekārtas likums mums ir šobrīd progresīvākais pasaulē. Tas, protams, nenozīmē, ka mums ir visspējīgākā valsts pārvalde. [1] Tas nozīmē tikai to, ka mums ir dota iespēja, kuru vajadzētu piepildīt ar saturu, vēlams saprātīgā laikā periodā. Tiesiskas valsts programmas darbības pamatā ir mūsu pārliecība, ka Latvijā ir jābūt neatkarīgai, uzticamai un pieejamai tiesu varai; ka cilvēkiem ir dotas reālas iespējas paust savu viedokli.
Es uzskatu, ka Latvija ir tiesiska valsts, lai gan ļoti bieži rodas šaubas par to. Bet, lai nešaubītos ir jāatceras, ka mums katram ir dotas tiesības būt brīvam, ja vien neesam pārkāpuši likumu, kurš paredz sodu. Mēs dzīvojam demokrātiskā valstī un no tā izriet, ka mums ir vairāk tiesību nekā varbūt mēs to apzināmies.
Cilvēku apziņā pastāv zināmas vērtības, kas ir augstākas par tiesībām. Šīs vērtības ir: patiesība, prāts, sirdsapziņa, godīgums, brīvība, brālība, taisnība. Tiesībām un likumiem ir jāsatur šīs vērtības un jāsekmē to realizācija dzīvē, jo tikai tad cilvēki pret likumiem izturēsies pozitīvi un labprātīgi tos ievēros. Lai likums dominētu, nepieciešams, lai tas atbilstu un kalpotu sabiedrības interesēm, lai tas būtu saistīts ar cilvēcisko un sabiedrisko esamību, pareizi izteiktu sociālos mērķus, kalpotu to sasniegšanai un ne tikai visas tautas, bet katra pilsoņa labā.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,98 €
Комплект работ Nr. 1319945
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация