Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:566286
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 16.12.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 11 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

SECINĀJUMI
Referāta mērķis tika sasniegts, uzvedumi izpildīti un hipotēze izrādījās pozitīva. Rakstot šo darbu, autore papildināja savas zināšanas, guva jaunas atziņas un nonāca pie dažādiem secinājumiem. Uzzināja, ka tiesiskās attiecības ir sabiedriskās attiecības, kuras regulē tiesību normas un kuru dalībniekiem pieder subjektīvās tiesības un juridiskie pienākumi, ko nodrošina valsts. Un, ja vismaz viena no tiesisko attiecību pusēm pilda savus pienākumus pavirši vai ar kavēšanos, vai vispār nepilda savu tiesisko pienākumu, tad tiesiskās attiecības pārtop par tiesiski sociālu realitāti, kuras esamību un sekas konstatē tiesa.
Kā arī autore iepazinās ar tiesisko attiecību veidiem un saturu. Un nonāca pie secinājuma, ka tiesisko attiecību veidi mēdz būt dažādi un tos iedala balstoties uz dažādiem kritērijiem. Secināja, ka tiesisko attiecību saturs sastāv no subjektīvo tiesību realizācijas un juridisko pienākumu izpildes, un to nepildīšanas gadījumā seko valsts iedarbība, kas atspoguļoto attiecīgās tiesību normas sankcijā. Sākotnēji izvirzītā hipotēze, ka tiesiskās attiecības ir mūsu ikdienas neatņemama sastāvdaļa, apstiprinājās, jo rakstot šo darbu autore secināja, ka lielu daļu sabiedrības attiecību aizņem tieši tiesiskās attiecības.

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −6,48 €
Комплект работ Nr. 1375366
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация