Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:656376
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 28.12.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
2011–2015 гг.
Фрагмент работы

Pozitīvs aspekts saskatāms arī no īpašuma ieguvēja skatupunkta. Ne tikai, jau pieminētais laika resurss – jo jaunam īpašniekam nav pašam jāiesniedz nostiprinājuma dokumenti utt, bet arī ļauj izvairīties no agrāk sastopamām situācijām, kad jaunais īpašnieks nesteidzās nostiprināt Zemesgrāmatā jauniegūto nekustamo īpašumu uz sava vārda. Līdz ar ko likumīgais īpašnieks turpināja būt iepriekšējais, proti – tas, kam īpašums jau atsavināts un izsolē pārdots. Tas radīja situācijas, ka īpašumu varēja turpināt apgrūtināt ar dažādu aizlieguma atzīmju ierakstīšanu. Šā brīža situācija – šādu iespējamību nepieļauj.
Ir vēl kāds būtisks pozitīvs aspekts, proti nodokļu aprēķināšana un iekasēšana, kas šobrīd notiek saskaņā ar normatīvajos aktos noteikto kārtību, nepaļaujoties uz jaunā īpašnieka vēlmi un laiku īpašuma tiesību nostiprināšanā. Un galvenokārt šāda kārtība sniedz publisko ticamību Zemesgrāmatas ierakstiem.
Saskaņā ar Augstākās tiesas lēmumu uz maksātnespējas administratoru Civilprocesa likuma noteikumi par parādnieka mantas izsoli attiecas tiktāl, ciktāl viņš veic šo tiesu izpildītājam raksturīgo funkciju, un iesniedzot pieteikumu par izsoles akta atzīšanu par spēkā neesošu, maksātnespējas administrators darbojas kreditoru interesēs. Līdz ar to ir secināms, ka abu minēto amatpersonu statuss un uzdevumi būtiski atšķiras.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,48 €
Комплект работ Nr. 1363512
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация