Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:715057
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 16.07.2001.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Tīkla drukāšana
Printeru koplietošana rada problēmas, piem., kad daudzi lietotāji sūta darbus uz drukāšanu. Lai atrisinātu šo problēmu, tiek radīta drukāšanas rinda, vadoties pēc kuras, printeris attiecīgi ndrukās dokumentus īpašā secībā. Īslaicīgs drukājamo dokumentu glabāšanas process uz cietā diska saucas Spooling (buferizācija).
Buferizācija var notikt gan uz lokālā datora, gan arī uz speciāla šim mērķim paredzēta servera. No bufera faila (spool-file) atrašanās vietas atkarīgs, cik ilgi darba stacija būs iesaistīta drukāšanas procesā. Ja drukāšanas uzdevums gaida izpildi uz lokālās mašīnas, tas papildus noslogo procesoru kā arī aizņem lieki tīklu, lai nosūtītu uzdevumu printerim, kad tas būs brīvs. Ja drukāšanas uzdevumi atrodas serverī, tad administrators var ar tiem manipulēt, mainīt rindas secību u.tml.
Printeru pieslēgšana
Svarīgs uzdevums ir printeru pieslēgšana.
Savienojums ar serveri. Klienta/servera tīklā (piem. Nowel Net Ware) servera un printera slēgums var samazināt tīkla trafiku ko aizņem drukāšanas process līdz minimumam, jo drukāšanas uzdevumi parasti atrodas serverī. Galvenais trūkums ir tas, ka paralēlo un seriālo pieslēgumu gadījumā tiek ierobežots attālums no printera līdz serverim, kā arī pieslēdzamo printeru skaits. Piem., ja serveris atrodas speciālā telpā, tiek apgrūtināta lietotāja piekļuve printerien.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация