Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:549216
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 16.03.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Kas ir filozofija? Kāpēc man kā ekonomikas apguvējam ir jāapgūst arī tāda zinātne, kā filozofija? Vai man tas vispār kādreiz varētu noderēt?
Tik daudz jautājumu... Arī atbildes ir tik pat daudz un vēl vairāk. Lasot un klausoties darbus par filozofiju, secinu, ka tas ir kaut kas savādāks kā vispārpieņemtais, ka tai nav noteiktas formulas, kuru “iekalt”, ka tā ir sava veida vēstures studēšana.
Kur man tā varētu noderēt? Pirmkārt, tās apgūšana (drīzāk jau priekšstata apgūšana par to, jo tik īsā laikā nevar apgūt zinātni) paplašina manu redzesloku, otrkārt - es iemācīšos atpazīt filozofiskas domas, kas pierādīs to, ka es meklēju atbildi un aktuālo jautājumu vai situāciju, līdz ar to, es varēšu atrast arī atbildi un risinājumu, treškārt – es būšu iepazinusies ar šobrīd ievērojamiem filozofu darbiem un viņu dažādajiem uzskatiem par dzīvi, kas man atgādinās, ka arī šodien pasaulē nevalda viens priekšstats par visām lietām, ceturtkārt – es mācēšu pārliecinoši izteikt un aizstāvēt savas domas, jo apgūstot filozofiju, es mācīšos domāt, un kādā tad vēl situācijā es spēšu izteikt pārliecinoši savas domas, ja ne vien situācijā, kad visu tik tiešām būšu izdomājusi un pārdomājusi. Tātad apgūt filozofiju man būtu ļoti vēlams, lai arī tas it kā tieši nesasaucas ar manu izvēlēto studiju virzienu.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация