Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:304746
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 22.05.2000.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Viens no visinteresantākajiem Internet biznesa paveidiem ir vērtspapīru tirdzniecība Internetā. Pagaidām Latvijā šāda iespēja vēl nepastāv, bet tieši pašlaik biržas cilvēki strādā pie šāda projekta, lai nākotnē brokeri un citi interesenti varētu tirgot vērtspapīrus caur Internetu arī Latvijā.
Kā vēsta jaunākās ziņas, sākotnēji "i-brokera" pakalpojumu bankas piedāvās juridiskajām personām, taču iespējams, ka jau 2000. gada rudenī bankas minēto pakalpojumu varēs piedāvāt arī fiziskajām personām. Šobrīd "i-brokera" pakalpojumus sniegs divas bankas - "Latvijas Unibanka" un "Ventspils Apvienotā Baltijas banka". Šobrīd neviena cita banka nav pieteikusies sniegt šo pakalpojumu.
Jauno pakalpojumu "i-brokeris" Rīgas Fondu birža sāka piedāvāt no 2000. gada aprīļa beigām. Šis pakalpojums dod iespēju Latvijas banku un brokeru sabiedrību klientiem ar Internet starpniecību, pieslēdzoties biržas tirdzniecības sistēmai, pašiem pirkt un pārdot vērtspapīrus. Šis ir projekta "Internet birža" pirmais posms. Pagaidām klientiem būs iespēja ar Internet starpniecību biržā tirgoties tikai ar oficiālajā un otrajā sarakstā iekļauto uzņēmumu vērtspapīriem.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация