Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:526398
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 16.03.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Anotācija    2
  Transporta uzņēmumu pakalpojumu kompleksa paplašināšanas virzieni    4
  Loģistikas uzņēmuma izpēte    6
  Par uzņēmumu    6
  Schenker attīstība    6
  Jaunie pakalpojumu standarti    8
  Pakalpojumi, ko sniedz Schenker    9
  Kravu Līnijas    9
  Gaisa kravu pārvadājumi    9
  Jūras kravu pārvadājumi    10
  Sauszemes transports    11
  Loģistikas pakalpojumi    12
  Kādēļ sadarboties ar Schenker ir izdevīgi?    12
  Samaksa par noliktavas pakalpojumiem    13
  Konteineru izmēri    13
  Secinājumi    14
  Izmantotā literatūra    15
Фрагмент работы

Uz mainīgo pieprasījumu ir sekojošas tendences:
1.Apvienošanās transporta un ekspedīcijas jomās, veidojot lielākus uzņēmumus, kas ir spējīgi efektīvi apkalpot vairākus tirgus;
2.Lielu centru veidošanās, kas nodrošina apvienotu preču pārvadājumu plūsmas, lai izmantotu lielapjoma priekšrocības;
3.Kravas nesošo vienību optimizācija (konteineri jūras transportā un pa sauszemes ceļiem);
4.Lai samazinātu izmaksas palielinās multimodālās transporta daļas;
5.Lai gūtu priekšrocību savstarpēja konkurencē, tiek izmantots videi nekaitīgāks transports.

Mūsdienīgos saimnieciskos apstākļos starptautiskās tirdzniecības transporta nodrošināšanai tiek izvirzītas jaunas prasības. Ritmiskums, regularitāte, nepārtrauktība, drošība, produkcijas piegādes ātrums no ražošanas līdz patērēšanas punktiem stingri noteiktos laika posmos bez preces zudumiem, bojājumiem un ar minimāliem izdevumiem. Visefektīvākais veids, kā to nodrošināt ir intermodālie pārvadājumi. Intermodālā tehnoloģija ir kravu secīga pārvadāšana ar vairākiem transporta veidiem vienā un tajā pašā kravas vienībā vai transporta līdzeklī bez kravas pārkraušanas. Pārvadājumu intermodālā tehnoloģija prasīja izveidot principiāli jaunus transporta līdzekļus: konteinerus un paketes – kā palielinātas kravas vienības ar speciālām ierīcēm pārkraušanas darbu mehanizācijai; specializētos jūras konteinervedējus; specializētas dzelzceļa platformas autotransporta un konteineru pārvadāšanai utt. Pārvadājumu intermodālais variants ļauj optimāli izmantot dažādus transporta veidus, integrējot priekšrocības, kas piemīt katram no tiem: automobiļu – izmantojot plašu un sazarotu autoceļu tīklu ar piegādes iespēju „no durvīm līdz durvīm”, ar elastīgu kravas piegādes laiku un glabāšanu; dzelzceļu – ar tā drošību; ūdens – atšķiras ar augstu masveida kravu pārvadājumu efektivitāti pie nelieliem ekspluatācijas izdevumiem; gaisa – ar tā ātrumu.
Ieviešot jaunas tehnoloģijas, daudzi transporta uzņēmumi piedāvā saviem klientiem sekot līdzi viņu kravai. Tā ir programmatūra, kas ļauj klientam redzēt, piemēram, kravas patreizējo atrašanās vietu no to portatīvajiem datoriem. Viena no šādām programmām varētu būt, piemēram, programma Supervisor. Programma ļauj sekot transporta līdzekļu kustībai reālajā laikā, attēlot un saglabāt visus no objektiem saņemtos datus, kā arī dot komandas transporta līdzekļiem. Programma Supervisor darbojas vairāklogu režīmā. Katrā logā var iestatīt vajadzīgo mērogu, palielinājumu, noteiktu objektu kontroli un iespēju pilnībā vai pa atsevišķiem punktiem apskatīt ceļu. Ar programmas palīdzību ir iespējams pārbaudīt, vai krava gala mērķī ieradīsies laikā.
Lai piesaistītu klientus, loģistikas uzņēmumam vajadzētu nodrošināt ne tikai transportēšanu, bet arī ekspeditora pakalpojumus, piemēram, kravas uzglabāšanu, gala apstrādi un visu pārējo pārvadājuma laikā esošo procesu organizēšanu un vadīšanu, lai klientam nebūtu ne par ko jādomā, vai jāizmanto vairāki uzņēmumi vienas kravas nosūtīšanai. Transporta uzņēmumam vajadzētu nodrošināt transportēšana dokumentu noformēšanu, bīstamo kravu transportēšanas iespējas, piegādes „no durvīm līdz durvīm” pakalpojumu, kravu apdrošināšanu, muitas formalitātes, brokeru pakalpojumus, eksporta un importa dokumentācijas noformēšanu, konteineru iekraušanu un izkraušanu, noliktavas pakalpojumus, kravas pakošanu un marķēšanu, optimizētu braukšanas maršrutu, kas ļautu ietaupīt klientam gan laiku, gan naudu, kravas šķirošanu pēc klienta norādījumiem, saņēmēja apstiprinātu kravas pavaddokumentu atgriešanu nosūtītājam. Transporta uzņēmuma darbībai vajadzētu būt pietiekami dinamiskai, lai tas varētu nodrošināt īpašas klienta prasības. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация