Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:379850
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 31.08.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Īss uzņēmuma raksturojums
Sabiedrība ar ierobežotu atbildību „Tūrisma aģentūra „Davids” tika dibināta 1995. gadā uz Dalībnieku (5 dibinātāji, kas ir ieguldījuši uzņēmuma statūtu kapitālu pa 20%, kas sastādīja 5000,00Ls (5 tūkstošus latu).
Tāpat aģentūra „Davids” sniedz vairāk kā 20 aviokompāniju aviobiļešu pārdošanas pakalpojumus praktiski uz jebkuru pasaules malu, tostarp: „Аэрофлот”, Baltic Airlines, British Airlines u.c.
„Davids” ir viena no nedaudzajām kompānijām, kas izmanto papildus klientu piesaistīšanas metodes: pastāv elastīga atlaižu sistēma (otrajā griešanas reizē 3% no ceļazīmes, trešajā – 5%, turpmāk – 7%); katram klientam saņemot ceļazīmi tiek izsniegta reklāmas produkcija (kalendāri, paketes, posteri, pildspalvas un tml.); katru nedēļu tiek veikta datoru loterija pastāvīgo klientu datu bāzē, piešķirot uzvarētājam papildus balvas.
2.2. Firmas reklāmas darbības raksturojums
Tūrisma tirgus, gan iekšējais, gan ārējais ir viens no vislielākās konkurences tirgiem. Notiek asa konkurences cīņa par klientu piesaistīšanu gan atsevišķo valstu starpā, gan arī pašas valsts iekšienē – starp to reģioniem, pilsētām, viesn1icām, apkalpošanas uzņēmumiem un tūrisma firmām. Nežēlīgas konkurences apstākļos svarīgu lomu iegūst precīzas marketinga programmas izstrādāšana un tās konkrēto pasākumu secīga realizēšana, sākot ar tirgus izpēti, darba produkta radīšanu un beidzot ar mērķtiecīgām darbībām tā virzīšanai tirgū. Milzīga loma šādos apstākļos ir reklāmas informācijas darbam, kas ir viena no svarīgākajām mūsdienu marketinga daļām. Izmantojot jaunākos sasniegumus psiholoģijas, socioloģijas, estētikas un citu zinātņu jomā, reklāma pēdējos gados ir pārvērtusies par spēcīgāko industriju.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,98 €
Комплект работ Nr. 1218932
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация