Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:485799
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 21.05.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 12 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Daudzkārt Latvijas sabiedrībā esmu novērojis, ka cilvēki dzenās pēc tāliem un dārgiem ceļojumiem ar populāriem un „skaļiem” galamērķiem, tomēr jautājot uzzinu, ka tie neiepazinuši mūsu pašu Latvijas skaistākās un interesantākās apskates vietas. Cenšoties atrisināt šo problēmu, ir jābūt attiecīgam Latvijas iekšzemes tūrisma piedāvājumam, kas varētu ieinteresēt pašmāju tūristus.
Es esmu izvēlējies sagatavot piedāvājumu atpūsties un iepazīt, iespējams, „vējaināko” Latvijas rajonu – Liepājas rajonu, kas ir arī lielākais Latvijas rajons ar ne mazums skaistām apskates vietām. Daļēji savu izvēli par labu Liepājas rajonam varu pamatot ar personīgu interesi, jo esmu tur pabijis tikai cauri braucot.
Kā jau liecina virsrakstā minētais reklāmas sauklis - „Apceļo un iepazīsti lielāko Latvijas rajonu, mazais ceļotāj!” – šis tūrisma produkts ir pielāgots mazo ceļotāju interesēm, tas mudina apceļot skaisto Liepājas rajonu, apskatot dažāda veida un nozīmes tūrisma objektus.

Mērķauditorija

Tūrisma produkta piedāvājums ir sagatavots ņemot vērā to, ka mērķauditorija ir sākumskolas vecuma bērni (1. – 5. klase), kuru vecums ir 7-11 gadi. Programma ir speciāli pieskaņota bērnu grupiņām, kas ir klašu kolektīvi. Tā kā lēmumu par šī produkta izvēli daļēji pieņem gan skolotāji, gan skolu direktori, gan bērnu vecāki, tad ir svarīgi paskaidrot konkrēto apskates objektu izvēli un piemērotību tieši bērniem.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,48 €
Комплект работ Nr. 1128569
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация