Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:959677
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 24.01.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 8 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
Фрагмент работы

SECINĀJUMI
• Viena no Latvijas attīstības iespējām ir labs mārketings Latvijas tūrismam, lai piesaistītu ārzemju un vietējo ceļotāju interesi par Latvijas kultūras un dabas objektiem.
• Latvijā daudzos reģionos attīstību ir ietekmējuši daudzi faktori kā, piemēram, vēsture, reģionu ģeogrāfiskais izvietojums u.c. Šodien daudzi reģioni jau ir ceļā, lai kļūtu par starptautiski konkurēt spējīgiem reģioniem ar augstu labklājības līmeni dažādās dzīves jomās.
• Latvijas valstij ir daudz tūristiem pievilcīgas priekšrocības – ārējās robežas, liels virszemes ūdens pārklājums (upes, ezeri, pieeja Rīgas jūras līcim un atklātai jūrai), viesmīlīgi iedzīvotāji, svešvalodu pārzināšana, amatniecība.
• Apstākļi, kas varētu kavēt tūrisma attīstību, ir sekojoši: iedzīvotāju pārcelšanās peļņā uz ārvalstīm, bezdarbs, vāji attīstīta uzņēmējdarbība, slikta infrastruktūra, lai nokļūtu dažādās Latvijas vietās, sliktas kvalitātes ceļi, kuri ietekmē gan kopējo valsts, gan novadu, gan reģionu un pagastu attīstību un tēlu.
• Investējot tūrisma attīstības projektos, valsts ilgtermiņā atpelna vairāk, nekā investēts, tūrisma pakalpojumu eksports iekšzemes kopproduktā veido lielāku peļņu nekā šķietami pelnošākas nozares, piemēram, rūpniecība.
• Ārpus Latvijas galvaspilsētas robežām ir vājāk attīstītas tūrisma iespējas. Latvijā ārpus Rīgas nav nodrošināta efektīva kultūras objektu izmantošana tūrismā. Tomēr vienlaikus jāsecina, ka pēdējo piecu gadu laikā ir vērojama situācijas uzlabošanās.

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −9,27 €
Комплект работ Nr. 1364142
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация