Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:448455
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 26.04.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Šajā darbā mēs centāmies iepazīties ar tūrisma plānošanas darbu pašvaldībā. Kā piemēru izvēlejāmies apskatīt Jūrmalas pilsētu. Lai sasniegtu nosprausto mērķi, mēs izvirzījām vairākus uzdevumus. Pirmkārt, noskaidrot, vai konkrētajā pašvaldībā ir izstrādāta tūrisma attīstības stratēģija vai plāns un iepazīties ar galvenajiem plānošanas dokumentiem. Otrkārt, izpētīt, kāds ir Jūrmalas piedāvājums un veikt resursu analīzi. Treškārt, tikties ar Jūrmalas domes galveno tūrisma speciālistu.
Rezultātā mūsu mērķis bija iepazīties ar tūrisma plānosanas posmiem: ilgtermiņa plānu, vidēja termiņa plānu un īstermiņa plāniem.
Darba gaitā mēs iepazināmies ar jau veiktajiem un ieplānotajiem tūrisma projektiem, statistikas datiem. Tika iegūts skaidrāks priekštats par to, un kādi ir tūrismu bremzējošie faktori Jūrmalā, un kas tiek darīts, lai to risinātu.
Darba 1. nodaļā ir tiek apskatīta kūrorta vēsturiskā attīstība. 2. nodaļā ir izvērtēts, cik liela nozīme Jūrmalas attīstības plānā tiek pieversta tūrismam un atpūtai. Turpat apskatīta Jūrmalas kūrorta tūrisma attīstības stratēģija 1997. – 2002. Tūrisma attīstības koncepcijā, kas ietverta arī stratēģijā definēta Jūrmalas tūrisma vīzija un ilgtermiņa mērķi. Galvenās problēmas un stratēģiskie mērķi 5 gadu periodam apskatīti nodaļas turpinājumā. Nodaļu nobeidz Rīcības plāna apskats.
Galvenie Jūrmalas tūrisma resursi un piedāvajums raksturots 3. nodaļā. Pie šīs nodaļas arī skatītas kultūras un izklaides iespējas, izmitināšanas un ēdināšanas sektors, kā arī tūrisma infrastruktūra. 4. nodaļā parādās galvenokārt informācija, ko saņēmām tiekoties ar Tūrisma un Ārējo sakaru nodaļas vadītāju Armandu Muižnieku. Te izvērtēta nodaļas darbība, galvenie ar tūrismu saistītie projekti un galvenās problēmas tūrisma attīstībai. Pēdējā nodaļā sīkāk apskatīti kritēriji, pēc kuriem tiek novertēta tūrisma attīstība Jūrmalā.
Darbā ir izmantoti materiāli no Jūrmalas Domes mājas lapas, kā arī Tūrisma un Ārējo sakaru nodaļas vadītāja sniegtā informācija. Galvenā uzmanība ir pieverata dažādu plānošanas dokumentu analīzei.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация