Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:533368
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 31.05.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
Фрагмент работы

Argentīna ir valsts, kura daudziem saistās ar futbolu un tango. Tā ir taisnība, bet šī valsts saviem viesiem piedāvā vēl daudz ko citu. Valsts sadalīta 23 provincēs. Galvaspilsētā Buenosairesā dzīvo 3 milj. cilvēku un tās priekšpilsētās vēl 10 milj. Valstī pavisam ir 36 milj. iedzīvotāju.
Buenosairesa ir eiropeiska pilsēta ar daudz parkiem, muzejiem, restorāniem un teātriem. Ir labas viesnīcas visās tūrisma vietās. Vakaros restorānos un teātros notiek tango uzvedumi, kuros piedāvā iespēju arī mācīties dejot tango. Tūristu iecienīts ir izbraukums pa Parana upes grīvu, kur salas, saliņas un kanāli aizņem Latvijas platību. Esot Argentīnā, noteikti iegriezieties lauku mui˛ās un nobaudiet tradicionālo ēdienu "asado", kas ir uz oglem ceptas vēršu ribu sloksnes, nieres, zarnas, tesmeņi vai pat sirds – kas nu kuram garšo.
400 km no Buenosairesas atrodas Mar del Platas pilsēta, kas ir slavena peldvieta Atlantijas okeāna krastā ar aktīvu kulturālu un izklaides programmu vasarā (dec- feb).
Ziemeļos, 1500 km no Buenosairesas, Misiones provicē - Puerto Iguacu, subtropisko mežu ietvarā, atrodas trešais lielākais pasaules ūdenskritums Cataratas de Iguacu. Upe, ūdenskrituma vietā izplešas līdz 4 km un krītot sadalās 275 mazākos ūdenskritumos. Drosmīgākajiem tiek piedāvāta iespēja aplūkot ūdenskritumu no helikoptera vai trosu tilta. Viskrāšņāk tas izskatās, kad ūdens šaltis apspīd saule. Tad tūristu acīm paveras skaistas varavīksnes.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −6,98 €
Комплект работ Nr. 1194086
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация