Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:209980
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 17.11.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Ievads
Izvērtējot pasaules uzņēmējdarbības galvenos virzienus redzams, ka vieno no vadošām pozīcijām ieņem tūrisma nozare. Tūrisms ir ļoti plašs jēdziens un nemaz nevar nodalīt, kur tas sākas un kur tas beidzas. Viena no svarīgākajām sastāvdaļām tūrismā ir tūrisma firmas.
Latvijā pēc neatkarības atgūšanas ir izveidojušās ļoti daudz tūrisma firmas. Tās nodarbojas ar ļoti dažādu pakalpojumu spektru, sākot no gatava pakalpojuma pārdošanas, beidzot ar individuālu pakalpojumu veikšanu, ienākošo tūrismu un izejošo tūrismu. Ir tikai nedaudz firmu, kas nodarbojas ar pilnu pakalpojumu sniegšanu un dara to augstā līmenī. Pie tādām firmām var pieskaitīt tūrisma firmu “Impro”, kura kā patstāvīga organizācija darbojas jau kopš 1994.gada.
“Tūrisms’’ un ‘’tūrists’’ ir vārdi, ko gandrīz ik viens cilvēks ir lietojis. Daudziem vārds ‘’tūrisms’’ liek domāt par ceļojumiem un ekskursijām uz ievērojamām vietām. Citi tūristus redz katru dienu savās dzīves vietās, bet citi atceras sevi kā tūristus sava atvaļinājuma laikā. Cietiem tas saistās ar sava uzņēmuma atvēršanu tūrisma jomā vai darbošanās tajā.
Ar katru gadu ceļot gribētāju un ceļotāju skaits nemainīgi palielinās. Beidzamie dati liecina, ka apmēram 560 miljonu tūristu katru gadu apmeklē citas valstis, bet iekšzemē ceļotāju skaits ir desmit reizes lielāks. Tūrisms daudziem saistās ar romantiku, un lielai daļai sabiedrības par tūrismu ir izveidojušies nepareizi priekšstati. Tiek uzskatīts, ka pasaulē vadošais ir starptautiskais tūrisms, lielākā daļa ceļo ar avio transportu un visizplatītākais tūrisma mērķis ir atpūta. Bet fakti rāda pretējo:...

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация