Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:183194
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 12.01.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
2011–2015 гг.
Фрагмент работы

2. Lauksaimniecībā izmantojamās tehnikas izplūžu gāžu ietekme uz klimata izmaiņām Latvijā, kas tieši vai netieši saistītas ar ūdens kvalitāti Latvijā
Kā jau katrā rūpniecība snozarē arī lauksaimniecība tiek izmatota masīva tehnika darba rezultātu uzlabošanai un produktu ieguvei vairumā. Šādas masīvās tehnoloģijas, kā traktori, smalcinātāji, labības pļaujmašīnas u.c. tiek darbinātas lielākoties ar benzīnu vai kādu citu tehniku darbinošu vielu. Šādu aparātu izmantošana, protams, veicina nelabvēlīgo iznešu nonākšanu atmosfērā, kas, savukārt, veicina klimata izmaiņas. Īsā laika periodā un nelielos daudzumos šādu aparātu izmantošana nebūtu ļoti kaitīga dabai, tačum, Latvijā lauksaimniecības nozare ir diezgan plaša, un, protams, katrs Latvietis vēlas un tiecas būt labākais savā jomā, iedgādājoties aparātus vairumā, lai palielinātu savu ražas ieguvi.
Protams, skatoties uz šo no ekonomiskās puses, jā šāda darbība ir saprotama, taču, neviens īsti nepadomā par kaitīgajām noplūdes gāzēm, kas nonāk atmosfērā. Jo vairāk šādu gāžu nonāk atmosfērā, jo krasākas izmaiņās notiek klimatā. Šāda veida noplūžu rezultātā rodas sāļie lieti, kas attiecīgi līst dažādās teritoriālajās daļās ietekmējot vidi un ietekmējot apkārtējos. Noplūdes gāžu radītie bojājumi ietekmē gaisu un atmosfēru, kas noved pie klimata izmaiņām, kas noved pie ūdens kvalitātes pasliktināsanās.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация