Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:162959
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 18.05.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Sandera sabiedrība ir ienesīga starptautiska akciju sabiedrība, kas atrodas Sanfrancisko. Tā pieņēma darbā neatkarīgu kapitālieguldījumu baņķieri Parīzē Paulu Jansenu 1983. gadā, lai pārdotu viņa franču meitas uzņēmumu Priard SA. Priardam piederēja preču tirgi 37 miljonu franču franku lieli. Saimniecības tīrīšanas preces tika pārdotas galvenokārt vienkāršajai tautai. Uzņēmums cieta zaudējumus divus pēdējos gadus, neskatoties uz būtisku pieaugumu apgrozījumā. Finanšu gadā, kas beidzās 1983. gada jūnijā Priard vadība nesagaidīja apgrozījuma pieaugumu salīdzinot ar iepriekšējā gada pārdošanas apjomu (skatīt pielikumu).
Jansens sagatavoja aprakstošu memorandu par Priard un prezentēja to apmēram ducim pircēju kandidātu, kas darbojās tajā pašā nozarē. Nevienam neizrādot nopietnu interesi no sabiedrības, paziņoja šādus iemeslus:
Priard piederēja slikti pazīstamas preču zīmes.
Vairākums Priarda pārdoto produktu tika balstīti uz paradiklorobenzīnu, naftu izmantoja, lai veidotu naftalīna bumbiņas (pret kodēm) un dezodoranta blokus, kuru ilgtermiņa perspektīvas bija tirgus krišanās. Bez tam tās bija preces ar zemu vērtību un augstām materiālu izmaksām. Tur bija tikai divi Francijas izejmateriālu piegādātāji – abas ļoti lielas sabiedrības, kas brīvi varēja paaugstināt savas cenas. Nepastāvīgā naftas cena padarīja Priard viegli ievainojamu. Kopš valdība ieviesa noteiktu cenu pārdotajām precēm, sabiedrība atturējās no savu cenu paaugstināšanas pat ja materiālu izmaksas paaugstinājās pēkšņi;
Faktiski visi Priard produkti bija novecojuši – gan saturā, gan pēc ārējā izkata. Tie tika pārdoti, izmantojot daudzas un dažādas preču zīmes, kas netika apvienotas ar vienu preču zīmi vai vienu identitāti, jo tas prasītu vismaz vairākus miljonus franku lai produkti tiktu modernizēti;
Sabiedrība ražoja daudz produktu veidu, no kuriem neviens neizraisīja būtisku rezonansi sabiedrībā.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,48 €
Комплект работ Nr. 1341451
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация