Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:441158
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 11.07.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Lai izanalizētu darba organizācijas principus un paņēmienus tika izvēlēta SIA “Sega”, tas ir kafeinīca. Kafejnīcas darbība ir virzīta uz to, lai pieverstu tik daudz klientu cik iespējams. Tiek piedāvāts plašs pakalpojumu klāsts, kvalitatīva apkalpošana. Šā uzņēmuma sociālo un tehniskie vidi darba autors izvēlējās aprakstīt, jo katru darba dienu vadībai vajādzes risināt sociālās un tehniskās problēmas šinī uzņēmumā.
Sociālie un kulturālie faktori: šis uzņēmējdarbības ārējās vides aspekts attiecās uz sociālajos nostāju un vērtībām. Tās savukārt veido nostāju par darba apstākļu kvalitāti, darba dienas ilgumu, vienādus darba priekšnosacījumus dažādām sociālajam grupām u.tml. Šie sociāli un kulturālie faktori ataino vispārējās sociālās tendences, piemērām vidējā vecuma paaugstināšanos, vai izmaiņas ierobežojumos, kas līdz šim bija novēroti liedzot darbu sievietēm ar maziem bērniem. Uzņēmumiem ir jābūt pastāvīgi informētiem par sabiedrības sociālajiem un kulturālajiem notikumiem un attīstību. Sevišķi pēdējā laikā, daudzu ētisku apsvērumu dēļ, uzņēmumi piegriež arvien lielāku vērtību sava uzņēmuma sejas veidošanai un uzturēšanai. Šādam darbam ir nepieciešams speciāli kvalificēts darbaspēks un atbilstošas tehnoloģijas.
Lielākā daļa problēmu, kas saistītas ar uzņēmējdarbības idejas veiksmīgu realizēšanu, ir balstītas tieši uz cilvēku un izvēlētās tehnoloģijas darbības ietekmi. Tāpēc ir ļoti svarīgi jautājumi, kas saistīti ar personāla priekšrocībām un trūkumiem (stiprajām un vājajām pusēm). Ir jāatrod atbildes uz šiem jautājumiem. Ja uzņēmumā ir pietiekams skaits kvalificētu darbinieku ar labi un pareizi motivētiem mērķiem, tad tas var nodrošināt dažādu alternatīvo stratēģiju realizēšanu.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация